BRED PIT U POTPUNOM ŠOKU: Anđelina Džoli našla NOVOG dečka, a evo ko je on!
Foto: Profimedia

Nema vremena za čekanje

BRED PIT U POTPUNOM ŠOKU: Anđelina Džoli našla NOVOG dečka, a evo ko je on!

Pop kultura -

Čini sa da holivudska glumica Anđelina Džoli nije dugo želela da bude sama nakon razvoda, a kako piše američki tabloid, bivša žena Breda Pita odnedavno je u uplovila u novu romansu.

Naime, kako piše pomenuti tabloid, Anđelina je već izvesno vreme u vezi sa muškarcem koji je poznati filantrop, a koga je upoznala prošle godine u Londonu. Iako ovu vezu i dalje drži u tajnosti, Džolijeva želi da novog partnera upozna sa decom.

"Jasno joj je da će Bred zauvek biti otac njene dece, ali ipak želi da njima predstavi novog muškarca i isto tako želi da njena deca zavole njenog novog dečka", rekao je izvor blizak glumici.

On je dodao da je glumica želela da se slegne prašina zbog razvoda.

"Anđelina je želela da sačeka da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede novog muškarca u njihove živote, ali postoji mogućnost da dovede novog momka na upoznavanje već sledeće nedlje. Posebno je zabrinuta kako će reagovati njeni sinovi Medoks i Paks", kaže izvor i tvrdi da glumica želi da se uda za novog momka.

Sa druge strane, njen bivši partner, Bred Pit nije dobro primio ovu vest, tvrdi izvor.

"Informacija je šokirala Breda Pita. On nije znao da se Anđelina viđa sa nekim, a kamoli da razmišlja o udaji", rekao je izvor i dodao da Pit nema nameru da upozna novog dečka Anđeline Džoli.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja