(FOTO) OLIČENJE SEKSEPILA: Monika Beluči se ponovo obnažila!
Foto: Printscreen/ Instagram

Do gole kože

(FOTO) OLIČENJE SEKSEPILA: Monika Beluči se ponovo obnažila!

Pop kultura -

Monika Beluči ponovo se razgolitila i svoje zanosne obline pokazala pred svima.

Slavna glumica slikala se u provokativnim pozama za italijansko izdanje magazina "Vanity Fair", čiju naslovnu stranu krasi.

Monika na naslovnici pozira u čipkanoj toaleti, bez donjeg veša, dok se na unutrašnjim stranama takođe nalazi nekoliko slika na kojima je kao od majke rođena, a intimne delove prekriva komadima tkanine.

Glumica se ovim fotografijama ponosno pohvalila na svom profilu na Instagramu i još jednom dokazala da s godinama izgleda sve bolje, te da joj nema ravne.

U pratećem intervjuu Monika je najviše govorila o saradnji sa srpskim rediteljem Emirom Kusturicom, i njegovom filmu "Na mlečnom putu", u kojem je igrala glavnu ulogu.

"Rad sa Kusturicom desio se u veoma teškom periodu u mom životu. Bila sam u sred lične kataklizme, bilo mi je veoma teško. I znala sam da tog leta treba da idem na snimanje u Srbiju, Crnu Goru, Bosnu... Film je bio veoma komplikovan, sve je snimano u prirodi, uvek smo bili izloženi vremenskim promenama. Sa Emirom sam skakala u reku, muzla krave, borila se sa zmijama i penjala okružena kozmama. Naravno, nije mi bilo dosadno".

Monika je govorila i o svojoj lepoti kojom decenijama očarava javnost.

"U filmu "Na mlečnom putu" izgovaram rečenicu: "Ja sam devojka koja sam bila, i koja više nisam." Što znači da se radujem vremenu koje dolazi. Kada sam imala 20 godina, kad bih pomislila na budućnost, pomislila bih na smrt. Danas mislim da je svako životno doba samo novi način da upoznam sebe. Žene moje generacije mnogo više poštuju sebe, vidimo lepotu i u 40-im, 50-im, 60-im i 70-im godinama. Godine više nisu prepreka, kao što je to bilo u vreme naših mama i baka", istakla je ona.

(Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMBURAŠI SVIRALI ZA MONIKU BELUČI: Pogledajte koju pesmu joj je Kusturica posvetio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja