KONAČNO ZAVRŠENA TEŠKA BORBA: Našoj glumici je preminuo sin posle 7 dana, a 4 godine kasnije...
Foto: Printskrin Instagram

Odahnuli su

KONAČNO ZAVRŠENA TEŠKA BORBA: Našoj glumici je preminuo sin posle 7 dana, a 4 godine kasnije...

Pop kultura -

Glumica Snežana Jeremić Nešković doživela je veliku tragediju pre četiri godine kada je izgubila sina posle samo sedam dana od rođenja, a sada je na dugu i tešku borbu za potomstvo konačno stavila tačku.

Ona je početkom aprila svom suprugu Predragu Neškoviću podarila ćerkicu Juliju, koja je začeta veštačkom oplodnjom, a zbog tragedije koja im se desila pre četiri godine, glumica i njen suprug strepeli su da li će i ovaj put biti sve u redu.

"Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način", rekla je Snežana.

Foto: Printskrin Instagram
Foto: Printskrin Instagram

Trauma za ceo život

Snežana je u braku sa Predragom od 2008. godine, a posle brojnih pokušaja da se ostvare u ulozi roditelja, pre četiri godine im je to pošlo za rukom. Međutim, zbog komplikacija sa srcem, njihov sin živeo je samo sedam dana.

"Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita:

"Koliko ste u braku, kad će deca?", dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu", ispričala je svojevremeno glumica.

Foto: Printskrin Instagram
Foto: Printskrin Instagram

(Pink/Gloria)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track