ANĐELINA DŽOLI JE PREVIŠE USAMLJENA: Želi da pruži Bred Pitu još jednu šansu!
Foto: Profimedia

Stara ljubav

ANĐELINA DŽOLI JE PREVIŠE USAMLJENA: Želi da pruži Bred Pitu još jednu šansu!

Pop kultura -

Već mesecima ovaj holivudski par živi u odvojenim kućama, ali izgleda da ipak ne mogu jedno bez drugog.

Anđelina Džoli se još nije oporavila od razvoda sa Bred Pitom, iako se spekulisalo da je uplovila u novu romansu. Uz nju je sve vreme njen najstariji Medoks, koji joj je najveća podrška.

BRED PIT POSTAVIO ULTIMATUM, ILI ON ILI JA: Zbog ovog MUŠKARCA se razveo holivudski par?

"Ona je tužna i usamljena, a njena deca pokušavaju da je razvesele na svaki mogući način. Osim dece, telohranitelja i posluge u kući, ona nema apsolutno nikoga. Čak ni bliskog prijatelja. Ne postoji niko kome može da veruje i zato joj toliko nedostaje Bred Pit, njihovi razgovori i bliskost", kaže izvor blizak paru.

Medoksu, iako je konstantno uz majku, najviše nedostaje otac. Iz tog razloga, Anđelina živi nedaleko od Bred Pita, pa su se skoro okupili na večeri.

Profimedia
Profimedia

Glumac je izjavio da pokušava da se dovede u red i postane bolji čovek, pa možda stvarno možemo da očekujemo pomirenje u skorije vreme.

"Zaista se ne bih iznenadio ako bi Anđelina odlučila da Bredu pruži još jednu šansu. To je svakako nešto što Anđelina duboko u sebi silno želi, ali istovremeno ima i tu samodestruktivnu i tvrdoglavu crtu u svom karakteru koja joj često ne dozvoljava da učini ono što joj srce kaže", rekao je izvor.

Profimedia
Profimedia

(hollywoodlife)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja