OLIVER DRAGOJEVIĆ O OLIVERI KATARINI: Zbog nje je ceo šou propao, takav ego nisam video!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Sramno

OLIVER DRAGOJEVIĆ O OLIVERI KATARINI: Zbog nje je ceo šou propao, takav ego nisam video!

Pop kultura -

Snimali smo zajednički šou. Dočepala se mikrofona i ne pušta ga. Takav ego nisam video. Jedna emisija je bila snimljena i sve je propalo, ispričao je pevač

Oliver Dragojević je posle dužeg vremena dao intervju za srpske medije, a tu priliku je iskoristio da oplete po svojoj koleginici Oliveri Katarini, izjavivši da je ona puna sebe!Iako je u Beogradu izgradio karijeru, pevač je uporno tokom celog razgovora izbegavao pitanja o Srbiji, kao i sećanjima na beogradske prijatelja i ujaka koji je živeo u našeg gradu. Najupečatljiviji u razgovoru sa Oliverom jeste njegov odgovor na pitanje o umetnici i svojevremeno njegovoj saradnici Oliveri. Njih dvoje su davnih sedamdesetih godina prošlog veka imali šou „Oliver i Olivera“, koji se emitovao na TV Beograd, ali mu koleginica nije ostala u lepom sećanju.- Mene su tada stavili u robnu kuću i maskirali me. Sve je to bilo u sklopu te emisije. Sve smo napravili i prva gošća je bila Olivera Katarina. Dočepala se mikrofona i ne pušta ga. Kažem njenom menadžeru Maksi Ćatoviću: „Šta misliš ti o ovome?“, a on meni odgovori: „Probuši se kofa“, što je značilo da je sve propalo. Celi šou. Takav ego nisam video. Jedna emisija je bila snimljena i sve je propalo. Čitav šou - rekao je Oliver u razgovoru za Nedeljnik.

Ljubav u doba Juge... Dragojević prati divu na klaviru
Ljubav u doba Juge... Dragojević prati divu na klaviru

Dragojević je vešto izbegao da priča i o dva svoja zemljaka, Milanu Štrljiću i Žarku Radiću, koji su kao i on karijeru napravili u Beogradu, kao i o svom velikom prijatelju Aljoši Vučkoviću, koji živi u Beogradu.- Aljošu sam pratio kao amatera pevača - zaključio je stari morski vuk iz Splita Oliver Dragojević.Mora mu se priznati da je ostao dosledan sebi da nikad neće održati koncert u Srbiji, što su tvrdile i mnoge njegove kolege, pa porekle.

Olivera bez komentaraUŽIVAM U KANUPovodom Dragojevićeve izjave kontaktirali smo sa Oliverom Katarinom kako bismo dobili njen komentar. Međutim, ona nije želela da priča na tu temu, što i ne čudi s obzirom na to da je napravila veliki uspeh na 70. Kanskom festivalu, gde je pevala „Đelem, đelem“ povodom 50 godina otkako je film „Skupljači perja“ dobio gran pri.- Neću da komentarišem. Neću da bacam senku na moj uspeh u Kanu! - kratko nam je poručila glumica i pevačica.

Dan na plažiČITA IZDANJA NAŠE KUĆEOlivera Katarina dan nakon projekcije filma „Skupljači perja“ provodi na plaži, gde čita najnoviji El, koji izdaje „Adrija medija grupa“. Ona se posebno zahvalila na pomoći glavnoj urednici magazina Duški Jovanić.

J. C. Stuparušić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DA LI SU U PEKINGU STVARNO SVIRALI U ČAST SRBA: Čija je pesma TAMO DALEKO u originalu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track