SAMO ŠTO SE NIJE PORODILA: Svet u šoku zbog najnovijih fotografija Amal Kluni (FOTO)
Foto: Profimedia

SAMO ŠTO SE NIJE PORODILA: Svet u šoku zbog najnovijih fotografija Amal Kluni (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal bi ovih dana trebalo da dobiju blizance - iako se to po njenoj figuri ne bi reklo.

Kako su pre nekoliko dana objavili američki portali, Džordž i Amal odbrojavaju poslednje dane do dolaska njihovih mališana na svet,piše Glossy.rs

U februaru je otkriveno da zanosna advokatica nosi dečaka i devojčicu, a najnovije izjave izvora bliskih paru sugerišu da bi srećni supružnici svakog trenutka mogli da pohitaju na porođaj.

"Odbrojavaju poslednje dane i sve vreme su na ivici stolice", slikovito je objasnio jedan izvor kako izgleda njihovo iščekivanje blizanaca.Međutim, na najnovijim fotografijama koje su dospele u posed medija, Amal ne izgleda tako. - Svakog dana jedno od njih kaže: To će se desiti danas, imam osećaj. I onda se ne desi ništa - dodao je izvor.

Najnovije fotografije do kojih su predstavnici medija došli nastale su 30. marta, kada je Amal uveliko bila u sedmom mesecu. Ona je viđena u centralnom Londonu u izdanju od kojeg zastaje dah - šarenim sandalama s visokom potpeticom, crvenoj haljini i bež kaputu. Supruga Džordža Klunija uputila se u šoping i na ručak sa svojom majkom Barijom Alamudin i sve vreme je bila nasmejana.Na sajtu Glossy.rs možete pročitati Jelena Karleuša bob čini najzabavnijim stilom: 3 fenomenalne frizure za devojke s kraćom kosom (FOTO)Tek rođena beba prohodala? Zapanjujući snimak iz Brazila se munjevito širi planetom (VIDEO)Radovan Vujović: Našao sam onu pravu (FOTO)Nećete moći da im odolite: Torbice zbog kojih ćete ogladneti učiniće predstojeću letnju sezonu otkačenijom od ijedne pre (FOTO)Seka Aleksić otkriva: Želim drugo dete što pre!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track