NABAVIO JOJ LEKOVE KOJIMA SE PREDOZIRALA: Džim Keri Optužen za ubistvo devojke
Foto: AP, Printscreen

SAUČESNIK

NABAVIO JOJ LEKOVE KOJIMA SE PREDOZIRALA: Džim Keri Optužen za ubistvo devojke

Pop kultura -

Majka pokojne Katrione Vajt tvrdi da je holivudski komičar uticao na njenu ćerku da izvrši samoubistvo

Holivudski glumac Džim Keri (55) optužen je za saučesništvo u samoubistvu svoje bivše devojke Katrioni Vajt (27) 2015. godine.

Majka preminule devojke Bridžid Svitman tužila je glumca za pomaganje Katrioni jer veruje da je Keri pod lažnim imenom Artur King nabavljao tablete kojima se ona predozirala.

- On joj je dao lekove koji se mogu dobiti samo na recept - tvrdi Bridžid u tužbi.

Iako je glumčev advokat Rejmond Bučer tražio da se tužba odbaci, sudija u Los Anđelesu zakazao je suđenje za april 2018. godine da bi se slučaj detaljnije istražio.

Maliciozne optužbe

- Čitav slučaj je veoma bolan za Džima i optužbe su maliciozne. Gospođica Vajt je detaljno isplanirala svoju smrt i samoubistvo nije posledica impulsivne radnje. Gospodin Keri nema nikakve veze s njenim dugoročnim planom - rekao je advokat.

Katriona je pronađena mrtva 28. septembra 2015. godine u svom stanu u Los Anđelesu, okružena bočicama lekova za smirenje i protiv bolova. Ona mu je ostavila i dva oproštajna pisma, a nekoliko dana pre toga glumac je raskinuo s njom.

Polna bolest

Nakon jedne njihove svađe šminkerka je tvrdila da joj je glumac preneo polne bolesti i da zbog njega želi da se ubije. - Moja krv je na tvojim rukama. Ti si povukao obarač - napisala je ona.

Kurir / J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track