NAKON SMRTI PROCURILI ŠOKANTNI DETALJI O BETMENU: Pio je od jutra do mraka i imao seks sa 8 žena dnevno!
Foto: Profimedia

LUD OD SLAVE

NAKON SMRTI PROCURILI ŠOKANTNI DETALJI O BETMENU: Pio je od jutra do mraka i imao seks sa 8 žena dnevno!

Pop kultura -

Nakon smrti glumca Adama Vesta o njegovom su životu procurili neverovatni detalji iz vremena kad je bio na vrhuncu slave. Glumac se proslavio ulogom Betmena u istoimenoj seriji koja se snimala od 1966. do 1968. godine.

(FOTO) TATA SUPERHEROJ: Kada te sin zamoli da budeš Betmen, to ne može da se odbije

"Bile su to lude šezdesete i žene su se bacale na nas, bilo je to vreme slobodne ljubavi. Moj sivo-crni kostim cure je bacao u trans, bile su lude za mnom", rekao je Vest, a ista je situacija bila i za Burta Varda, koji je glumio Robina.

"Imali smo seks na brzinu između snimanja scena svaki dan. Nisam mogao skinuti kostim do kraja u takvoj brzini pa bih uglavnom ostao u njemu", izjavio je u jednom intervjuu, a dnevno bi spavao sa 8 žena. S kolegama iz serije takođe je redovno pohađao orgije.

foto: Profimedia

"Jednom smo došli na orgije i počeli smo se ponašati kao likovi iz serije. Čim sam ušao, ja sam postao Betmen, tako sam počeo i da pričam. Cure su se smeškale, ali izbacili su nas napolje i nismo smeli sudelovati na toj orgiji", rekao je Vest.

Pre velikog uspeha sa serijom već je bio dva puta razveden, a bio je u vezi sa sestrama Natali i Lanom Vud i drugim glumicama. Nakon što je serija završila Vest nikako nije mogao pronaći drugu ulogu jer su ga svi pamtili kao Betmena. Treći put se oženio 1970. s Marsel Tagand, s kojom je imao četvoro dece, a iz prethodna dva braka imao je dvoje dece. Vest je preminuo sa 88 godina nakon kratkog bolovanja od leukemije.

Kurir.rs/100posto.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track