Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Novi detalji o voljenoj "engleskoj ruži"

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

Pop kultura -

Novinar Endrju Morton pružio je uvid svetskoj javnosti u tonske zapise neprežaljene princeze na kojima se čuje njena potpuno otvorena ispovest

Javna je tajna da su princeza Dajana i princ Čarls imali ozbiljne probleme u braku. Nakon decenija od raskošnog kraljevskog venčanja, isplivale su nove informacije koje otkrivaju kako se zaista princeza Dajana osećala nekoliko dana pre venčanja, piše Stil.

foto: Profimedia

Novinar Endrju Morton pružio je uvid svetskoj javnosti u tonske zapise neprežaljene princeze na kojima se čuje njena potpuno otvorena ispovest. Morton je otkrio da je kraljevskom paru "presudila" najpoznatija ljubavnica u novijem periodu britanske monarhije, jer je Kamila Parker "dirigovala" Čarlsu šta će da radi.

Tako je jednom prilikom princ Čarls razgovarao iz kupatila sa Kamilom, kada ga je Dajana čula da izgovara: "Šta god da se desi, uvek ću te voleti." Ovo je momentalno izazvalo žučnu raspravu između Dajane i Čarlsa. Morton je otkrio i da su ljubavnici imali nadimke jedno za drugo - Fred i Gledis, i da je navodno lično princ naručio da se napravi narukvica za Kamilu na kojoj su bili ugravirani njihovi lažni inicijali F i G. Sve se to dešavalo samo 2 nedelje pre njegovog venčanja sa Dajanom.

Čarls je čak imao i primedbe na Dajaninu težinu.

"Suprug mi je spustio ruku na struk i rekao: 'O, malo smo debeljuškasti ovde, zar ne?' i to je izazvalo nešto u meni. A tu je bila i Kamila. Bila sam očajna", otkrila je Dajana na snimcima.

foto: Profimedia

Svi ovi problemi nagnali su mladu Dajanu da razmišlja o otkazivanju venčanja i da savet potraži od svojih sestara.

"Bile su divne i rekle su mi: 'E, pa šteta, tvoje lice je već na kuhinjskim krpama, sada je kasno da se uplašiš' ", izjavila je na snimcima Dajana.

Pogledajte još na portalu Stil:

Mračna strana princa Čarlsa: Svet zgrožen novim podacima o njegovom životu! (FOTO) Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO) Drogirali je da ne bi bila svesna šta se dešava: Potresni detalji medenog meseca princeze Dajane!

Kamila Parker o braku sa Čarlsom: Bilo je užasno, nisam mogla da izađem iz kuće! (FOTO)

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track