(FOTO) BATA I LULA BILI SU U BRAKU 64 GODINE: Nikada pre viđena fotografija dokazuje da li je Živojinović bio švaler!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

bio je najpoželjniji glumac

(FOTO) BATA I LULA BILI SU U BRAKU 64 GODINE: Nikada pre viđena fotografija dokazuje da li je Živojinović bio švaler!

Pop kultura -

Njihov brak bio je fenomen, Bata je važio za zavodnika i jednog od najpoželjnijih glumaca u svoje vreme, a sa Lulom je bio od samog početka.

Ipak, ova fotografija na kojoj zaljubljeno gleda u svoju ženu pokazuje koliko ju je zaista voleo i koliko je bio privržen. On možda jeste bio zavodnik, ali svaki dan je zavodio upravo svoju ženu.

"Od kada znam za sebe, Bata je bio uz mene. I to bukvalno. Već u najranijem detinjstvu on je postao deo mog života. Poznavao se sa mojim starijim bratom, ista su generacija. Vremenom, zajedno smo odrastali i sazrevali, formirali porodicu, deca su brzo došla. Sve je išlo spontano i normalno, čini mi se da drugačije nije ni moglo da bude" ispričala je ranije Lula Živojinović.

Ona je tada u intervjuu istakla da su oboje bili veoma temperamentni i da je ogromna energija uvek postojala među njima, čak i pred sam kraj Batinog života. Oni su imali tajnu dugovečnosti svoje ljubavi.

"Od samog početka smo uspeli da je kanališemo i da je koristimo kao zajednički neiscrpan rezervoar emocija i snage. Naša ljubav je učinila da se osećamo kao jedno biće, prolazeći kroz sve lepe i teške trenutke. Uvek smo verovali u sebe, u nas, zadovoljavajući se malim, a suštinskim stvarima u životu, ceneći svaki dan", objasnila je Lula koja je istakla da se uvek lepo nosila sa suprugovom popularnošću uz koju su išle i raznorazne priče.

Bata je preminuo u 82. godini života, 22. maja 2016.

Kurir.rs/Blic, Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track