(FOTO) OSTAVLJEN DA UMRE NA TROTOARU: Pevač brutalno pretučen razbijačem za led
Foto: Printscreen/Facebook

JEDVA OSTAO ŽIV

(FOTO) OSTAVLJEN DA UMRE NA TROTOARU: Pevač brutalno pretučen razbijačem za led

Pop kultura -

Geri Meskil, pevač grupe Pro Pain, brutalno je pretučen u Briselu, i tim povodom se oglasio saopštenjem na zvaničnoj Fejsbuk strani benda.

Frontmen čuvenog njujorškog hardcore/metal benda doživeo je veliku, životnu dramu, a tu su i fotografije da dokumentuju užas koji se desio.

Meskil se zahvalio stručnim licima i policiji na tome što su mu, kako je naveo, spasli život.

"Najpre bih želeo, iz sveg srca, svima da vam se zahvalim za brigu i najlepše želje. To zaista mnogo znači meni i mojoj porodici. Pre nekoliko dana sam ostavljen da umrem na trotoaru, sve dok se nisu pojavili lekari. Dobio sam udarac u glavu alatkom za razbijanje leda, a onda me je nekoliko osoba brzinski napalo. Nos mi je bio slomljen, a nekontrolisano krvarenje me je skoro ubilo. To je zahtevalo više transfuzija. Nos mi je bio slomljen, naočari su se rasprskale po očima. Hteli su da me zadrže u bolnici 12 dana zbog operacije i oporavka, međutim, ubedio sam ih da me puste. Nije izgledalo da sam pretrpeo neurološka oštećenja, pa operaciji mogu da budem podvrgnut mnogo bliže kući.

"U narednih nekoliko dana se nadam da ću dobiti drugo mišljenje o stanju svoje vilice. Njena povreda može da bude najveća prepreka kad je u pitanju povratak na scenu. Oporavljam se što je brže moguće, na budućnost gledam pozitivno. Takođe bih želeo da kažem da incident nije promenio moje mišljenje o Briselu ili njegovim građanima na bilo koji način. Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Belgija će i dalje biti moj dom daleko od kuće".

(Kurir.rs/Foto Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track