TAJNE NOVE SEZONE SERIJE UBICE MOG OCA: Umire jedan od omiljenih junaka
Foto: Milan Virijević

OTKRIVAMO

TAJNE NOVE SEZONE SERIJE UBICE MOG OCA: Umire jedan od omiljenih junaka

Pop kultura -

Pred glavnim glumcem Vukom Kostićem biće još teži zadatak, uz mnogo krvi i strahota poginuće neko njemu blizak i drag

foto: Promo

Prva sezona „Ubice mog oca“ bila je šokantna, ali nas i u nastavku čeka veliko iznenađenje, jer će jedan od glavnih likova stradati, i to uz puno krvi i strahota.

foto: Damir Dervišagić

Pre nekoliko dana ekipa Kurira pokušala je da uđe na groblje Lešće, gde je snimana scena sahrane, ali nas je obezbeđenje izbacilo napolje.

- Sklonite brzo krst da ne vide ko je ubijen - vikao je neko od članova ekipe.

foto: Dragan Kadić

Na snimanje je baš tada u džipu stigao i Tihomir Stanić, koji tumači inspektora Marjanovića. Izgleda da za njega scenaristi Nataša Drakulić i reditelj Predrag Gaga Antonijević još nisu predvideli put u „večna lovišta“, što znači da umire neko drugi, ali ko? Pred inspektorom Vukom Kostićem biće još teži zadatak, jer kako Kurir ekskluzivno saznaje, poginuće neko njemu blizak i drag. Možda devojka Jelena (Nina Janković), koja je u prošloj sezoni ranjena, ili najbolji prijatelj i saradnik Mirko (Marko Janketić), ali, kako naš sagovornik tvrdi, to može biti i neko treći.

- Aleksandar će se naći u nebranom grožđu jer je započeo rat s mafijom, iz kojeg ne može da se iščupa, a koji odnosi njegove najmilije. Kriminalci ne staju, a moguće da će smaknti i Katarinu Radivojević, koja u seriji čeka njegovo dete. Ipak, inspektor želi da istera pravdu po svaku cenu, ali žestoki momci neće prezati da sklone i nepoželjne svedoke Nebojšu Glogovca i Dragana Mićanovića, koji igraju biznismene - zaključuje sagovornik Kurira.

Za komentar do zaključenja broja ostali su nedostupni reditelj Predrag Antonijević i scenarista Nataša Drakulić.

foto: Printscreen

Kurir / Ljubomir Radanov

Foto: Milan Virijević, Promo, Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track