DEVOJKE, PRESTANITE DA SE PUĆITE: 5 zvezda koje imaju tanke usne i nijedan muškarac ih ne bi odbio
Foto: Profimedia

UVEK PRIRODNE - UVEK PRELEPE

DEVOJKE, PRESTANITE DA SE PUĆITE: 5 zvezda koje imaju tanke usne i nijedan muškarac ih ne bi odbio

Pop kultura -

U vreme kada dobra fotografija podrazumeva istaknute i pune usne (i kad su selfiji glavna tema svakog razgovora), mnoge devojke zaboravile su da i tanje usne mogu izgledati primamljivo. I te kako!

Ukoliko mislite da je Kajli Džener isključivo zahvaljujući filerima postigla najneverovatniju transformaciju u Holivudu, prevarili ste se – ona je u potpunosti promenila lični opis i doterala sve što je mogla, piše Glossy.rs.

Dakle, za njen novi izgled nisu zaslužne pune usne, a one nisu jedini način da izgledate privlačno. Štaviše, neke od najlepših žena na svetu nemaju osmeh niti šalju poljubac efektno kao Anđelina Džoli, a ipak izgledaju spektakularno i, čak, neretko daleko lepše od nje!

Zato vam predstavljamo lepotice koje su dostigle zvezdani status i osvojile milione fanova uz pomoć najlepšeg aduta: prirodne lepote.

Dženifer Aniston

Ok, možda nije najbolje pominjati zvezdu serije Prijatelji posle Anđeline u ovom kontekstu zbog činjenice da ju je Bred Pit ostavio upravo zbog lepotice punih usana. Ipak, Dženifer Aniston važi za jednu od najprivlačnijih žena na svetu i malo je onih koji bi je odbili. Jedan od razloga krije se upravo u predelu usana – Dženifer je uvek nasmejana, senzualna i deluje tako neposredno i prirodno. (Plus, udala se za Džastina Terua, pored kog Bred u poslednje vreme izgleda kao dobrodržeći stariji gospodin.)

Ema Votson

Mlada glumica koja se proslavila ulogom Hermione Grejndžer u serijalu filmova o Hariju Poteru dama je bez premca, iako spada u mlađe zvede Holivuda. Otkad smo je prvi put videli, bilo je jasno da će kad poraste osvojiti pažnju pripadnika jačeg pola, a upravo to se i dogodilo! Ema je prelepa, elegantna, graciozna i pune usne bi samo uništile njen izgled.

Ris Viderspun

Pravna plavuša, niska žena džinovske harizme, smeje se očaravajuće tako da je nemoguće primetiti bilo šta drugo u kadru. Usne su jedno od glavnih oružja u glumačkom arsenalu lepe Ris - one pokazuju kada je ljuta, kada je vesela, kada je zaljubljena i kad je skeptična. I uvek su prirodne!

Vanesa Hadžins

Američka glumica je jedna od najlepših stanovnica Holivuda kada govorimo o mladim nadama, a spada i u one koji se nisu priklonili trendu i hijaluronskim filerima uvećale usne. I šta joj fali?

Tejlor Svift

Dok stoji rame uz rame s Bijonse na svakoj godišnjoj listi najplaćenijih žena u muzičkoj industriji, Tejlor Svift je za svojih 27 godina postigla mnogo.

Pored neverovatnih dostignuća u svetu muzike, ona je uspela da postane i zvanično najhumanija zvezda na svetu, ali i jedna od najprivlačnijih mladih devojaka u svetu poznatih. Sve to uz pomoć svoje prirodne lepote!

Sa sajta Glossy.rs preporučujemo vam još:

Bred Pit može samo da mu zavidi: Najnovije fotografije supruga Dženifer Aniston su glavna tema američkih medija (FOTO, ANKETA)

Obožavaoci veruju da krije nešto važno: Jeste li i vi primetili ovu promenu kod Kejt Midlton? (FOTO)

Mnoge beže od svekrve, a ona s njom izlazi: Jelisaveta i Teo u društvu njegovih roditelja uživali u najlepšem što Beograd nudi (FOTO)

Šta kažeš, gde si polovinu veka proveo? Dve čađave dvocevke - Stejtamova zlatna karta do zvezda (FOTO)

Miloš Biković dao muškarcima savet zlata vredan: Kad vidite ženu, recite joj ovo

(Kurir.rs/Glossy.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track