DO ULOGE PREKO KREVETA
Foto: Promo

HIT PEĐA BJELAC U OSTVARENJU SVOJE DEVOJKE MARIJE PEROVIĆ

DO ULOGE PREKO KREVETA

Pop kultura -

Glumac će u Crnoj Gori snimati seriju „Grudi“, u kojoj je dobio ulogu Engleza

Iako je igrao u velikim produkcijama kao što su „Hari Poter i vatreni pehar“ i „Hronike Narnije“, Peđa Bjelac (55) jesen će provesti radno u Srbiji i Crnog Gori, gde će snimati novu sezonu „Ubica mog oca“ i mini-seriju „Grudi“.

Glumac je ostao tajanstven i nije otkrio šta će se dešavati s ministrom Nikolom u novim epizodama, ali jedva čeka da radi na projektu svoje devojke, crnogorske rediteljke i profesorke Marije Perović.

- Ulogu sam dobio preko kreveta - našalio se glumac, koga smo sreli na završetku snimanja „Nemanjića“, gde tumači lik grofa Bertolda.

Serija „Grudi“ odabrana je na konkursu Radio-televizije Crne Gore. Radnja se dešava na 20 godina mature. Tri najbolje drugarice sreću druga iz školske klupe koji je bio u vezi sa svakom od njih. Peđa tumači Engleza, muža jedne od tri glavne junakinje.

Predrag Peđa Bjelac, koji je ostvario značajne međunarodne uspehe upečatljivim rolama, posle razvoda uživa u ljubavi s crnogorskom rediteljkom. Mariju je srpska javnost zapazila u filmu „Opet pakujemo majmune“, kad je glavnu ulogu dala nepoznatom glumcu Andriji Miloševiću. Radi kao profesor na cetinjskom FDU.

foto: Promo

Projekat o Ajnštajnu

OSVOJILI 10 NOMINACIJA ZA EMI

Predrag Bjelac dobio je priliku da zaigra u projektu Foksa i Nacionalne geografije „Genije“, zajedno s dobitnikom Oskara Džefrijem Rašom. Serija o životu Alberta Ajnštajna nominovana je za 10 nagrada Emi.

- Izmakla mi je nominacija za ulogu Miloša Marića. Serija je postigla veliki uspeh. Sjajnu ulogu mađarskog naučnika napravio je Nikola Đuričko - rekao nam je Peđa.

Kurir / LJ. R.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track