POSLE 8 GODINA OTKRIVENA ISTINA: Rijana pljuvala krv od Krisovih batina! Detalji incidenta između bivših ljubavnika!
Foto: Profimedia, PrintScreen

INCIDENT KOJI JE UZDRMAO SVET

POSLE 8 GODINA OTKRIVENA ISTINA: Rijana pljuvala krv od Krisovih batina! Detalji incidenta između bivših ljubavnika!

Pop kultura -

Kris Braun i Rijana našli su se u centru žestokog skandala 2009. godine, kada je između bivših ljubavnika došlo do fizičkog obračuna. Naime, Braun je fizički napao svetski poznatu pevačicu Rijanu, i to noć pred dodelu Gremi nagrada, a sada je odlučio da progovori o svemu.

Slike na kojima je pevačica imala stravične povrede lica, kružile su svetom preko društvenih mreža, i izazvale zgrožavanje. Tada je i Krisova karijera dovedena u pitanje.

Poznati pevač je odlučio da u svom dokumentaricu koji nosi naziv " Dobrodošli u moj život" otkrije šta se zapravo desilo, i čime je pevačica "zaslužila" takav tretman.

foto: Profimedia

Na zabavi, koja je održana pre dodele Gremi nagrada, prisustvovala je žena sa kojom je Kris imao intimne odnose, a koja je prema njegovim rečima uznemirila Rijanu. Na putu prema kući, imali su ogromnu raspravu, u kojoj se Kris trudio da objasni pevačici da nije znao da će biti na žurci.

Oni su se žestoko raspravljali u malom "lamborginiju", u jednom trenutku rasprava je postala nasilna.

"Koliko se sećam, držala je telefon u ruci kojim me je gađala i rekla da me mrzi, pokušala je da me udari nekoliko puta, ali onda sam ja nju udario pesnicom. U tom trenutku počela je da pljuje krv po meni. Kada sam to video bio sam u šoku, bio sam u fazonu "J*bote, zašto sam je tako udario", ispričao je Braun.

foto: Profimedia

Nakon nemilosrdnog događaja, Kris Braun je osuđen na pet godina zatvora, godinu dana savetovanja o nasilju u porodici i šest meseci službe zajednici za napad.

Ranije, u dokumentarnom snimku, Kris je više puta izjavljivao da još uvek voli Rijanu, ali da je tuča bila neizbežna.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dobio je 100 sekundi da pokupi šta god želi iz radnje i ojadio ih je!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track