NEDIN ŽIVOT JE KAO FILM: Imala 3 braka, bila na meti osuda, a spas od depresije pronašla u jednom muškarcu
Foto: Dado Đilas

svi se zgrožavali njenom izboru

NEDIN ŽIVOT JE KAO FILM: Imala 3 braka, bila na meti osuda, a spas od depresije pronašla u jednom muškarcu

Pop kultura -

Proslavljena srpska glumica Neda Arnerić rođena je 1953. godine u Knjaževcu. Zbog ogromnog talenta koji je pokazala i nagrada koje je osvojila može se sa sigurnošću reći da je i jedna od zapaženijih jugoslovenskih umetnica.

Njen život, pored glume, obeležile su i velike ljubavi. Svakako najveća od njih je i njen sadašnji suprug, doktor Milorad Mešterović sa kojim je u braku tri i po decenije.

"On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo danas najveći prijatelji", iskreno je jednom prilikom istakla glumica.

Pre njega bila je u braku sa dve poznate ličnosti, a zbog jednog muškarca su se mnogi zgražavali pa čak i njena majka.

foto: Stefan Jokić

Dejan Karaklajić, prvi suprug i reditelj s kojim ste snimili hit komediju "Ljubavni život Budimira Trajkovića", te legendarni glumac Rade Marković, s kojim ste, takođe, bili u braku. Zbog velike razlike u godinama taj su brak smatrali jugoslavenskom verzijom odnosa Mije Farou i Franka Sinatre. Izazvao je priličan skandal.

"Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama je fenomenalno funkcionisalo. Nisam shvatala zašto se svi zgražaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu s mojom mamom. Možete zamisliti…"

foto: Dragan Kadić

Neda je otkrila i kolika je bila razlika u godinama između njih.

"Čak 32 godine, ogromna razlika, koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, čitati pametne pisce,da pripremam pozorišnu ulogu, naučila sam da skijam, igram tenis, šetam po planinama, zavolela prirodu, pa gde ćete više… Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kad god bismo se sreli, s nostalgijom bismo se prisećali tih naših godina. Veliku je ulogu Rade Marković imao u mome životu."

Neda nikada nije krila da je često imala problema i sa depresijom, ali najbolji lek za to joj je, kako kaže, uvek bio njen sadašnji partner.

"Iako sam sklona depresiji, i ona prođe. Zatvorim se u kuću, ni sa kim ne komuniciram i iščupam se, uz pomoć supruga s kojim sam 35 godina", naglašava naša poznata glumica.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Telegram/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track