OSTALA BEZ POSLA: Stjuardesa dobila otkaz zbog Rite Ore!
Foto: Printskrin/Facebook

UPRSKALA

OSTALA BEZ POSLA: Stjuardesa dobila otkaz zbog Rite Ore!

Pop kultura -

Stjuardesa Šarlot Vitingam (25) radila je na letu iz Londona za Los Anđeles. U prvoj klasi sedela je popularna pevačica Rita Ora, a Šarlot nije mogla da sakrije svoje oduševljenje.

Svojoj devojci Stejsi Meklin javila je koga je poslužila na letu, a Stejsi se time pohvalila na svom profilu na Facebooku. Ubrzo su sve saznali njeni poslodavci i dali joj dva izbora: svojevoljno da da otkaz ili da prođe kroz disciplinski postupak.

Iako Šarlot nije sama ništa objavila, a Stejsi, koja je kasnije post i obrisala, nije dala do znanja o kom se avioprevozniku radi, to nije bilo dovoljno da Šarlotin poslodavac odustane od svoje odluke, odnosno, da stjuardesa ostane bez posla. Barem tako tvrdi Vitingam.

Jedina njena povezanost sa Stejsinim postom bila je komentar koji je ispod njega ostavila, a u kojem hvali Ritinu lepotu.

"Bila je lepa poput ulja na platnu", napisala je Šarlot. Ona je za tabloid "Sun" rekla kako joj je posao u "Virgin Airu" bio ostvarenje snova te kako se uvek trudila da ničim ne uprlja ugled te kompanije.

Got my toothpick Diddy game on strong

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

(Kurir.rs/avaz.ba, Foto:Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVETSKI SPEKTAKL KOJI BREGA SPREMA: Zavirite u trejler za album Tri pisma iz Sarajeva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track