BIVŠA POP ZVEZDA STRAHUJE ZA ŽIVOT: Plašim se da imam HIV!
Foto: Printscreen

ZAPLAKAO PRED KAMERAMA

BIVŠA POP ZVEZDA STRAHUJE ZA ŽIVOT: Plašim se da imam HIV!

Pop kultura -

Aron Karter, mlađi brat Nika Kartera iz megapopularnog benda Bekstrit Bojs, u američkom televizijskom šouu "The Doctors" napokon je iskreno progovorio o svom narušenom zdravlju.

Problematični 29-godišnji pevač trenutno ima svega 52 kilograma, a odrasli muškarac njegove visine (183 centimetra) trebao bi imati između 68 i idealnih 86.

"Očajan sam i zaista mi treba pomoć. Jedem, ali i dalje sam bolesno mršav. Najviše od svega se bojim da bi uzrok tome mogao biti virus HIV-a. Ne želim da umrem", izjavio je vidno potresen Aron.

Čak je pristao da se testira pred televizijskim kamerama, a rezultati bi trebalo da budu danas.

Samo dan pre Karter je u istom TV šouu priznao kako je već godinama zavistan o estetskim operacijama i tabletama protiv bolova, koje, u slučaju da ih ne može dobiti na recept, nabavlja od dilera na ulici.

Muzičaru i glumcu, za kojim su '90-ih vrištale tinejdžerke širom sveta, ovo nije prvi put da šokira javnost. Pre samo mesec na Tviteru je napisao da je biseksualac, a devojke i muškarci privlače ga još od osnovne škole. Nekoliko dana pre toga Karter je raskinuo s devojkom Madison Parker, koju je upoznao na Instagramu, a u septembru je završio u pritvoru nakon što ga je policija u saveznoj državi Džeordžiji uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju i posedovanja marihuane.

Podsetimo, i Aronov stariji brat, 37-godišnji Nik, svojevremeno je bio zavistan od alkohola i droga, a njihova sestra Lesli 2012. umrla je od predoziranja u 25. godini.

(Kurir/Faktor.ba, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track