(FOTO) ODLUKA DONETA: Evo koji glumac će igrati Hjua Hefnera u biografskom filmu o najvećem plejboju svih vremena
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI TRAČEVI

(FOTO) ODLUKA DONETA: Evo koji glumac će igrati Hjua Hefnera u biografskom filmu o najvećem plejboju svih vremena

Pop kultura -

Hju Hefner je svoju karijeru počeo da gradi 1950. godine sa osnivanjem prestižnog magazina "Playboy" koji je pored golišavih fotografija atraktivnih modela objavljivao i razne članke i intervjue. Hefner je bio i rijaliti zvezda na" The Girls Next Door i E!" šou serijama, gde su modeli iz cele Amerike dolazili u Kaliforniju da bi ostvarili svoje snove u životu sa Hefom.

Bret Ratner je želeo da napravi biografski film o osnivaču "Playboy"-a, a obrazložio je i zašto je izbor glumca koji će igrati Hefnera pao baš na Džareda Leta.

"Džared je stari prijatelj. Kada je čuo da sam ja dobio prava na Hefovu životnu priču, rekao mi je "Ja ga želim glumiti. Ja ga želim razumeti." I ja stvarno mislim da Jared to može učiniti. On je jedan od najboljih glumaca današnjice", rekao je.

foto: Profimedia

Leto je poznat po tome da se maksimalno uživi u uloge koje glumi i to ne samo vizualnom, fizičkom transformacijom nego i psihičkom.

S obzirom na to da je Ratner bio lični prijatelj s Hefnerom, možemo očekivati da će njegova biografska priča biti samo pozitivna, s možda malim delovima kontroverzi oko njegovog navodnog iskorištavanja žena, tako da nemojte očekivati da će Leto baš do kraja uživati u ovoj ulozi.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Karijeru i svetsku slavu duguju njemu: Najpoznatije Hefnerove Plejboj zečice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track