BOGDANOVA DEVOJKA ZAVODI BIKOVIĆA: Jovana Stojiljković u krimiću Južni vetar
Foto: Promo

Mlada nada

BOGDANOVA DEVOJKA ZAVODI BIKOVIĆA: Jovana Stojiljković u krimiću Južni vetar

Pop kultura -

Izabranica poznatog košarkaša igra Miloševu partnerku u filmu o podzemlju, čije snimanje je nastavljeno posle tri godine

Nakon više od tri godine nastavljeno je snimanje filma „Južni vetar“, u kome glavnu ulogu dilera heroina tumači Miloš Biković.

Jedan od naših najuspešnijih glumaca u ovom krimiću će prvi put sarađivati s koleginicom Jovanom Stojiljković. Ona je široj publici poznatija kao devojka košarkaša Bogdana Bogdanovića, a u ovom filmu pašće na Bikovićev šarm.

foto: Nebojša Mandić

Producenti serija „Čizmaši“ i „Koreni“ Miloš Avramović i Goran Šušljik dočaraće nam u domaćem ostvarenju priču iz podzemlja o trgovini drogom, koja je smeštena u Mirijevu.

- Odavno nismo imali takav film o podzemlju i kriminalu koji je veoma šarmantan. Baveći se glumom, čovek se sretne s raznim likovima. Život je veoma nepredvidiv. I među kriminalcima možete da pronađete veoma poštene ljude. Teško je sve u životu staviti u fioku. Ništa nije crno ili belo. Zahvalan sam što sam glumac jer stalno mogu da učim - objasnio je Biković.

Naslov filma „Južni vetar“ odabran je prema policijskoj akciji koja se odvija u filmu. Policajci iz nekoliko zemalja dobijaju zadatak da preseku kanal krijumčarenja heroina koji vodi od Avganistana preko Turske, Bugarske i Srbije, pa do Evropske unije.

- Po žanrovskom opredeljenju, „Južni vetar“ je krimić. Želimo da napravimo uzbudljiv i zabavan film u kojem će publika uživati i koji će puniti bioskopske sale. Miloš je za ulogu odabran na kastingu. On je izuzetno talentovan momak i bila bi šteta da se zarobi u neki kliše. Imaće potpunu transformaciju u ovom filmu, kako vizuelnu tako i glumačku - kaže Avramović, koji je i reditelj i producent.

Scenario je dobio sredstva na konkursu Filmskog centra Srbije, a zajedno s rediteljem potpisuje ga Petar Mihajlović.

foto: Printscreen

Svestran

BOGDANOVIĆ GLUMI SPOTU!

I Jovanin dečko Bogdan Bogdanović se oprobao kao glumac, i to u spotu za pesmu „Plan B“, koju izvode THCF, Gru i DeeJay Playa. Košarkaš se odlično uklopio u rep ekipu!

Kurir / Lj. Radanov

Foto: Nebojša Mandić, Privatna arhiva, Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Poslušajte kako Biković priča na ruskom za Kurir: Nekada sam mislio sam da ću poludeti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track