PITAO ME JE DA LI IMAM SEKS SA ŽENAMA: Kara Delevinj još jedna žrtva seksualnog manijaka Harvija Vajnštajna!
Foto: Profimedia

PREŽIVELE PAKAO

PITAO ME JE DA LI IMAM SEKS SA ŽENAMA: Kara Delevinj još jedna žrtva seksualnog manijaka Harvija Vajnštajna!

Pop kultura -

Glumica i manenekna Kara Delevinj sinoć je otvorila dušu na Instagramu i otkrila uznemirujuće detalje nekoliko susreta sa Harvijem Vajnštajnom.

"Kada sam počela da radim na filmu, prvi put, dobila sam poziv od Vajnštajna koji me je pitao da li sam spavala sa ženama sa kojima su me videli u medijima. To je bio veoma čudan i neprijatan poziv. Nisam odgovorila ni na jedno pitanje. Požurila sam da prekinem vezu, ali sam ga čula kako mi govori da nikada neću dobiti ulogu strejt žene ako izgradim sliku o sebi u medijima kao žena koja spava sa ženama. Niti da ću uspeti kao glumica. Dve godine kasnije srela sam se sa Vajnštajnom i jednim režiserom u vezi sa projektom koji je trebalo da radim. režiser je otišao, a Vajnštajn je tražio da ostanem i proćaskam sa njim", napisala je Kara u postu na Instagramu.

"Čim smo ostali sami počeo je da se hvali sa koliko je glumica spavao i kojima je sve napravio karijeru. Pričao je o mnogim ružnim i seksualnim stvarima. Pozvao me je u sobu, ali ja sam odbila. Zatražila sam da mi ispred hotela dovezu auto, ali asistent mi je rekao da ću morati malo da sačekam, pa je Vajnštajn insistirao da odemo do njegove sobe. U tom trenutku sam se osetila jako nesposobno i bespomoćno, ali nisam želela da odajem takav utisak jer sam želela da verujem da pogrešno shvatam situaciju", post se nastavlja:

"Popeli smo se u njegovu sobu. Tu je bila već jedna žena i meni je momentalno laknulo. On je tražio da se nas dve poljubimo, i ona je počela da mi prilazi. Skočila sam i upitala ga da li zna da pevam. Počela sam da pevam. Želela sam da napravim situaciju profesionalnom, kao da sam na audiciji. Opet sam rekla da moram da idem. On me je ispratio do vrata i pokušao da poljubi u usta. Izvukla sam se. Zaustavila sam ga. Ali sam dobila i ulogu u filmu. Još uvek se osećam krivom što sam prihvatila tu ulogu, što sam igrala u tom filmu, jer mislim da sam je dobila zbog te situacije. Osećam se grozno. Toliko sam oklevala oko pisanja ovoga. Nisam želala da povredim njegovu porodicu. Osećam se krivom, kao da sam uradila nešto loše. Istovremeno sam užasnuta činjenicom da su se grozne stvari dešavale tolikim ženama i da su sve ćutale iz straha",završila je mlada glumica.

foto: Profimedia

(Kurir/Blic, Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track