PROMOVISALA ZDRAV ŽIVOT, A SVE VREME SE DROGIRALA: Diznijeva princeza prošla kroz pakao! Htela da izvrši samoubistvo!
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI TRAČEVI

PROMOVISALA ZDRAV ŽIVOT, A SVE VREME SE DROGIRALA: Diznijeva princeza prošla kroz pakao! Htela da izvrši samoubistvo!

Pop kultura -

Demi Lovato (25) ponovo počela je da se drogira 2012. godine. U to vreme, u medijima je promovisala život bez poroka. Davala je intervjue u radijskim i televizijskim emisijama i pričala je o svom putu ka oporavku, ali niko nije znao da se sve vreme dorgirala.

"Više nisam sledila program, nisam uopšte bila spremna biti trezna. 'Švercovala' sam kokain u avione, kupaonice, uzimala sam ga preko noći. Dva meseca sam ga uzimala bez prestanka", priča pevačica i bivša Diznijeva zvezda u svojoj dokumentarnoj seriji 'Simply Complicated'. Jednom prilikom je, kaže, preterala i pomislila je da će umreti od predoziranja.

"Našmrkala sam se kokaina. Počela sam da se gušim, srce mi je jako lupalo", kazala je Lovato. Nakon toga je pokušala samoubistvo. Popila je pola bočice tableta, a bližnji su joj savetovali da neko vreme ostane na psihijatriji.

Prekretnica je bila kada je celi njen tim, uključujući agenta, menadžera, advokata i producenata, zapretio da će je napustiti.

"To je bilo ono čega sam se najviše bojala. Da me napuste ljudi koje volim", priznala je Lovato. Osim borbe s zavisnostima, patila je i od bulimije.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Seksualnost, nacizam i sekte: Ove zvezde su decenijama vodile dvostruki život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track