(VIDEO) SMOGAO JE SNAGE: Feđi Stojanoviću je nedavno umro sin, a on je sada doneo veliku odluku
Foto: Dragan Kadić, Printscreen Facebook

NIJE MU LAKO

(VIDEO) SMOGAO JE SNAGE: Feđi Stojanoviću je nedavno umro sin, a on je sada doneo veliku odluku

Pop kultura -

Naš poznati glumac Feđa Stojanović nedavno je doživeo neverovatnu bol, kada je u Americi preminuo njegov sin, reditelj Uroš Stojanović.

"Nije mu bilo dobro, nedelju dana nije se uopšte oseća zdravstveno kako treba. Poslednja dva dana se nije javljao, onda je njegov prijatelj otišao do njega u stan i pronašao ga kako leži bez svesti i disanja. Očigledno da je bio infarkt u pitanju, jer je do pre nekoliko meseci išao na preglede i bilo je sve u najboljem redu.

Nisu našli nikakve tegobe ili bilo šta tome slično. Jako me je pogodila smrt, sve se desilo veoma brzo i iznenada", sa teškoćom u glasu govori Feđa Stojanović, koji u trenutku našeg razgovora u porodičnom domu prima izjave saučešća. Poručuje da niko nije mogao da predoseti da će doći do ovakve situacije, jer je Uroš uvek bio veseo i srećan, a obožavao je da radi na filmskim projektima.

foto: Nebojša Mandić

"Stalno smo se čuli, sve je bilo u najboljem redu. Bio je u pripremi za film koji je konačno trebalo da snima, nekoliko dana pre nego što će se sve ovo desiti dobio je potvrdu da počne da radi na filmu. Eto to mu se desilo i nije dočekao da ga snimi", rekao je odmah nakon tragedije kroz suze za naš list Feđa.

Glumac je mesec dana nakon smrti sina smogao snage i nastavio da radi na projektima. On radi zajedno sa ekipom nove serije "Istine i laži".

(Kurir.rs/Blic/Lj.T. Foto: Nebojša Mandić, Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track