(FOTO) LJUBAV NE ZNA ZA GODINE I POL: Holivudska glumica uživa u vezi sa 32 godine starijom koleginicom!
Foto: Profimedia

NE MARE ZA KOMENTARE

(FOTO) LJUBAV NE ZNA ZA GODINE I POL: Holivudska glumica uživa u vezi sa 32 godine starijom koleginicom!

Pop kultura -

Holivudom se 2016. godine brzinom svetlosti proširila vest o ljubavi dve poznate glumice, ali istospolna veza nije bilo ono što je ljude ostavilo u čudu.

Radi se o glumicama Sari Polson (42) i Holand Tejlor (74) koja je najpoznatija po ulozi Čarlijeve mame u hit seriji "Dva i po muškarca".

(FOTO) BILA JE SEKS BOMBA, A DANAS JE ŽIVI KOSTUR: Anoreksija uništila slavnu glumicu!

"Da je moje životne odluke određivalo mišljenje društva, osećala bih se jako loše, a to nikako nisam htela. Mogu vam reći da sam apsolutno zaljubljena i da je moja ljubav Holand Tejlor", otvoreno je rekla lepa Sara, koja je koleginicu upoznala još pre 10 godina, kada je bila u vezi s Čeri Džons.

foto: Profimedia

"Mislim da je ona najlepša žena koju sam ikada videla. Ima nešto u tome kada ste u vezi s osobom starijom od sebe. Drugačije cenite zajedničko vreme, na mnoge stvari gledate drugačije i više vam znače." S druge strane, Holand je priznala kako se godinama borila s depresijom i kako ju je Sara spasila.

foto: Profimedia

A da ljubav cveta, bez obzira na veliku razliku u godinama, glumice su pokazale juče u Filadelfiji kojom su prošetale držeći se za ruke i sa velikim osmesima na licima. Iako su priznale da razmišljaju o venčanju, Holand je otkrila kako ne želi da njena seksualnost postane politički čin.

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track