HRABAR Glumac Ljubomir Bulajić sprečio muškarca da prebije ženu!
Foto: Dragana Udovičić

Svedok nasilja

HRABAR Glumac Ljubomir Bulajić sprečio muškarca da prebije ženu!

Pop kultura -

Čovek poseže za nečim što mu je u torbici, ali se zaustavlja na konstataciju trećeg čoveka koji nailazi u tom trenutku da je pozvana policija

Ljubomir Bulajić bio je svedok nasilja muškarca nad ženom. Glumac je otkrio kako je nasilnik potegao nož na njega jer je pokušao da ga spreči da ne prebije devojku:

- Dok sam večeras šetao blokom s bratom, pritrčava nam devojčica od desetak godina sa rečenicom: „Izvinite, mislim da onaj čovek tamo bije ženu“.

Malo dalje, u mraku zgrade, stvarno, mladi par se svađa, devojka čuči i plače, a nad njom nadvijen momak objašnjava nešto agresivno gestikulirajući rukama. Prilazimo nas dvojica i ja vrlo kulturnim tonom pitam: „Izvinite, da li je sve u redu, treba li kakva pomoć“, na šta momak odgovara da je sve u redu, da produžimo dalje, a devojka kaže: „Da, molim vas, pomozite mi.“ Posle kraće rasprave, momak gubi živce i kreće da se dere na nas, a devojka viče: „Pazite, ima nož“.

I stvarno, čovek poseže za nečim što mu je u torbici, ali se zaustavlja na konstataciju trećeg čoveka koji nailazi u tom trenutku da je pozvana policija. Okreće se i beži. A devojka ostaje da plače, čučeći uz zid. Kaže da ga je već prijavljivala policiji, ali eto.

Kurir / M. D.

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track