(FOTO) GIDRA JE UVEK GLUMIO ŽENSKAROŠA: A u pravom životu popularni glumac je bio vezan za porodicu i ludo voleo samo jednu ženu!
Foto: Printscreen

BILA JE TO VELIKA LJUBAV

(FOTO) GIDRA JE UVEK GLUMIO ŽENSKAROŠA: A u pravom životu popularni glumac je bio vezan za porodicu i ludo voleo samo jednu ženu!

Pop kultura -

Proslavljeni glumac Dragomir Bojanić Gidra godinama je uveseljavao gledaoce pored malih ekrana. Bolje rečeno, i dalje ih uveseljava iako nije među živima već 24 godine.

Mnoge njegove uloge protkane su detaljima o ženama. Voleo je Daru, Helgu, Liliku i sve one su se lomile oko njegovog srca. Međutim, ono što je bio na platnu, nikada nije bio u pravom životu.

Neizmerno je voleo samo jednu ženu i njoj posvetio život. Zaljubljen u svoju ženu Liljanu Kontić, odlučio je da je zaprosi. Godine 1966. su se venčali. Četiri godine kasnije su dobili ćerku Jelenu. O načinu na koji je dočekao suprugu sa ćerkom ispred porodilišta, pričao je tada ceo Beograd.

foto: Printscreen YT

Gidra ju je iz milošte zvao Ljalja. Zanimljivo je da, koliko su se voleli, toliko su se i svađali. Njihovi sukobi bili su kao urnebesne komedije. Zanimljivo je da su se dva puta venčavali i isto toliko i razvodili.

"Nisam verovao da mogu da budem tako “upecan”. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vetar, a Ljalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja" pričao je svojevremeno Gidra, koga su žena i ćerka često pratile na snimanjima kako ne bi bio usamljen.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja