(FOTO) SLAVNI REDITELJ BRANI DASTINA HOFMANA: On nije seksualni manijak!
Foto: Profimedia

LUDI ŠALJIVDŽIJA

(FOTO) SLAVNI REDITELJ BRANI DASTINA HOFMANA: On nije seksualni manijak!

Pop kultura -

Nekadašnja pripravnica na setu filma 'Smrt trgovačkog putnika' Dastina Hofmana je optužila za seksualno napastovanje. Sada je u njegovu obranu stao i redatelj filma Volker Šlendorf.

"Podržavam revoluciju progona seksualnih zlostavljača koja se događa u Holivudu, međutim mislim da treba biti pažljiv s optužbama. Dastin Hofman nikako nije predator niti je ikoga zlostavljao. Bila su malo drugačija vremena, a on je činio sve kako bi se mladi pripravnici osetili prihvaćeno među hrpom poznatih. Da, to uključuje i javne šale o seksu, malo podbadanja pa čak i tapšanje po zadnjici ispred svih. On je jedan ludi šaljivdžija", rekao je redatelj Volker i stao u obranu časti poznatog glumca.

foto: Profimedia

Glumca koji je već 37 godina u braku sa suprugom Lisom, za neprimereno ponašanje optužila je Ana Grem Hanter koja je svoje tvrdnje dokazala pismima koje je sa seta slala sestri i žalila se na njegovo ponašanje.

"Tražio je da mu se masiraju stopala, za doručak bi mi rekao da želi moju levu dojku i meko kuvani klitoris, hvatao me za zadnjicu i redovno pitao jesam li se umla seks taj vikend", kaže Hanterova koja je tada imala 17 godina. Tvrdi da su drugi kolege, poput Džona Malkoviča (63), bili sasvim različiti.

"Poštujem žene i grozno mi je ako je išta što sam učinio nekoga stavilo u nelagodnu situaciju. Ove optužbe nisu primer ili dobar mog karaktera, vrednosti i uverenja", rekao je odmah nakon optužbi Hofman kojeg svi ostali kolege opisuju kao ugodnog i civilizovanog.

"Kad je reč o masaži stopala, Dustin je stajao po 16 sati i zaista su mu svi masirali stopala", dodao je Volker.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Svi su im se divili - a onda je usledio šok: Skandali koji su uzdrmali Holivud do temelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track