DIRAO JU JE PRED SVIMA DOK MU JE SEDELA U KRILU: Poznati glumac optužen da seksualno zlostavljao devojčicu od 11 godina!
Foto: Profimedia

NOVI SKANDAL

DIRAO JU JE PRED SVIMA DOK MU JE SEDELA U KRILU: Poznati glumac optužen da seksualno zlostavljao devojčicu od 11 godina!

Pop kultura -

Glumac Tom Sajzmor koji danas ima 55 godina je 2003. izbačen sa seta filma "Born Killers" nakon što su se pojavili navodi da je zlostavljao devojčicu, prenose svetski mediji.

Naime, devojčica je tada ispričala svojim roditeljima da ju je glumac dirao po genitalijama tokom fotografisanja dok je ona sedela u njegovom krilu. Kako se pričalo, incident se odigao pred svima.

Pojedine kolege, koje su želele da pričaju o ovom slučaju, kažu da ju je glumac silovao prstom.

Sajzmor je ove optužbe tada negirao govoreći da je u životu "radio mnoge grozne stvari, ali nikada sa decom".

Glumica Robin Adamson koja je u filmu igrala Sajzmorovu suprugu ispričala je da je devojčica na fotografisanju bila samo u dugoj flanenoj košulji, a ona je po devojčicinom izrazu lica u jednom trenutku primetila kako se nešto dešava da bi joj kasnije sve postalo jasno.

foto: Profimedia

"On je bio taj čovek kojeg su svi znali po nepristojnim izjavama, bio je pijan ili nadrogiran. Kada je devojčica ovo rekla svi smo poludeli. Producent, koji danas nije među živima, je morao da nas odgovara od toga da odemo i da mu razbijemo du*e", ispričao je Roj Maufas koji je bio asistent producenta na setu.

Produkcija je glumca tada poslala kući da bi se on nekoliko meseci kasnije vratio na set u Malibuu jer su roditelji devojčice odlučili da ga neće tužiti iako su u početku i sami sumnjali, a čak pričali i sa policijom.

Tom danas ne želi da komentariše ovaj slučaj, a ni žrtva koja danas ima 25 godina i bavi se glumom nema potrebu da o tome priča javno, ističu strani mediji.

Glumac se, inače, godinama borio sa drogom, a u svojoj karijeri osim filmova poput "Saving Private Ryan" i "Black Hawk Down" ima i dve optužbe za porodično nasilje.

Bivša devojka, Hejdi Flejs, optužila ga je da ju je psihički zlostavljao.

(Kurir/Blic, Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track