NIJEDNA POZNATA DAMA SE NE USUĐUJE DA PRIČA O TOME: Snežana Savić otkrila kako pegla bore u sedmoj deceniji!
Foto: Dragan Kadić

NIŠTA NE KRIJE

NIJEDNA POZNATA DAMA SE NE USUĐUJE DA PRIČA O TOME: Snežana Savić otkrila kako pegla bore u sedmoj deceniji!

Pop kultura -

Mnoge poznate dame svoje lice ulepšavaju estetskim zahvatima, a retko koja se usuđuje da o tome progovori. Naša poznata glumica otkrila je na koji način se ona nosi sa borama na licu.

Snežani Savić, poznatoj pevačici i glumici, u životu nikad nije bilo dosadno. Kad nije pevala, snimala je filmove i serije, a uloge fatalnih žena u serijama „Bolji život“, „Porodično blago“ i „Srećni ljudi“ donele su joj veliku popularnost.

"Ja sam po profesiji glumica, a muzička karijera mi se dogodila i to bez moje velike ambicije i želje da se na tom polju dokazujem i ostvarujem. Zato je i trpeo glumački poziv, ali srećom sad to mogu da nadoknadim i da uživam u radu u pozorištu sa novim mladim autorima", otkrila je Snežana.

foto: Damir Dervišagić

U vreme kad se mnoge poznate ličnosti podvrgavaju estetskim operacijama poznata glumica ostaje dosledna sebi, ali i istoj frizuri svih ovih godina koliko traje na sceni. Zato smo je i pitali je li protivnik estetskih zahvata.

"Dobro pitanje. Za sada je to zaista tako. Ne spadam u red kategoričnih jer ko zna da li ću jednog dana poželeti da nešto promenim na sebi ili ne. Za sad nemam želju da se upoznajem sa drugom Snežanom u ogledalu i pitam se: "Ko si ti?", otkriva iskreno i dodaje da nema lepše pegle od ljubavi, ispunjenosti, sreće i kiseonika.

foto: Dragan Kadić

Zato ona baterije puni tišinom, kontaktom sa prirodom i šetnjama pored Vlasinskog jezera, ali i uživanjem sa najbližima. Unuka Nina je ta koja uvek uspe da joj izmami osmeh na lice i kad joj nije do njega.

Kurir.rs/Blic žena, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 10 namirnica koje dokazano brišu bore!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track