SAMANTA IZ SEKS I GRADA OČAJNA: Serija mi je uništila ljubavni život!
Foto: Profimedia

OTVORILA DUŠU

SAMANTA IZ SEKS I GRADA OČAJNA: Serija mi je uništila ljubavni život!

Pop kultura -

Lik slobodne i uvek željne seksa, Samante Džouns, pripala je davnih dana glumici Kim Katral. Zahvaljujući tom liku stekla je svetsku slavu, ali joj se uloga nemirne plavuše, kako kaže obila o glavu.

Godinama je živela sa predrasudama da je sjajna u krevetu, a u prvom životu priznaje da nije takva. Nije joj išlo u ljubavi, a u seksu su svi očekivali od nje da bude zapravo Samanta. To joj je uništilo, kako priznaje, i samopouzdanje i život.

foto: Profimedia

"Uspela sam da se izborima sa tim problemom kad sam shvatila da moram da imam partnera s kojim ću stvarno biti sretća i biti ono što jesam, a takvu osobu nisam imala uz sebe dugi niz godina. Pomogla mi je veza s čovekom koji je bio vrlo osećajan i znao je da sasluša. Jedna od najvećih vrednosti 'Seksa i grada' jeste upravo to što o seksualnosti progovara kroz humor pa sam kroz ulogu Samante mnogo toga i sama naučila", iskreno je priznala Kim.

foto: Profimedia

Malo je onih koji znaju da je Kim i za dlaku izbegla smrt davne 1998. godine i to samo zato što nije ušla u avion iz Londona za Njujork. Imala je kartu, ali se predomislila i otkazala rezervaciju kako bi ostala u kupovini za Božić. U avionu je bio eksploziv, a letelica je eksplodirala i srušila se u škotsko jezero.

Da ne bude da joj je uloga Samante sve uzela, nešto joj je ipak i donela. Iskustvo, slavu i zaradu od 75 miliona dolara.

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track