NINA JANKOVIĆ U INTERVJU ZA GLOSSY OTKRIVA: Jedva čekam da rodim sina!
Foto: Andreja Damjanović

PRIČA NEDELJE

NINA JANKOVIĆ U INTERVJU ZA GLOSSY OTKRIVA: Jedva čekam da rodim sina!

Pop kultura -

Dok uživa u drugom trimestru trudnoće, popularna glumica za Glossy otkriva pol bebe, kao i to da će nasledniku dati ime kad ga prvi put bude uzela u naručje.

Naša uspešna glumica Nina Janković (29) i njen suprug Mateja Dičić (33) nakon tri godine braka prvi put će postati roditelji. Beba stiže na proleće, a buduća ponosna mama u intervjuu za Glossy otkriva gde ju je sačekala vest o trudnoći, kog je pola beba i ko joj od kolega daje najbolje savete.

Glossy: Koliko se vaš život promenio otkad ste saznali da ste u drugom stanju? - Osećam samo da sam umorna i da se lakše zamaram. Moje prijateljice kažu da sam ostala ista. Žene to ne primete. Međutim, ako pitate mog muža, on će vam sigurno reći da sam u drugom stanju (smeh). Drugarice kažu da sam malo smirenija.

Glossy: Imate li mučnine? - Samo sam u početku imala sve simptome po knjigama.

Glossy: Traži li vam organizam neku drugu hranu? Kisele krastavčiće ili slatko? - Ne. Obožavam krastavce i turšiju. Jedem ih u trudnoći kao i ranije. Nemam potrebu da menjam način ishrane. Međutim, jedino što sada obavezno uradim jeste da doručkujem kad ustanem. Pre se događalo da izađem iz kuće praznog stomaka, a danas, čim se probudim, osećam glad.

Glossy: Kako se vaš suprug Mateja ponaša? Da li već razgovara s bebom? - Stomak je tek počeo da mi se nazire, pa smo polako postali svesni da je beba tu. Mateja ne propušta nijednu moju kontrolu kod lekara. Ide sa mnom i prati svaki korak. Imamo već neki osećaj da nam se porodica širi. Svaki put na kontroli zajedno gledamo kako naša beba raste.

Glossy: Idete li na vežbe za trudnice? - Od januara ću krenuti na vežbe i u školu za trudnice. Beba stiže tek na proleće.

foto: Andreja Damjanović

Glossy: Da li ste saznali pol deteta?

- Doktor nam je rekao da će biti dečak.

Glossy: Imate li već ime za naslednika?

- Imamo nekoliko favorita. Odlučili smo da ćemo sinu dati ime kad ga prvi put uzmem u naručje. Moji roditelji su tako odlučili da mi daju ime Nina. Bila su u opticaju imena Dunja i Višnja, ali se onda sve promenilo i mama je rekla Nina.

Glossy: Da li će naslednik biti prva beba u porodici?

- Nije u široj, ali će recimo moji roditelji prvi put postati pravi baba i deda jer ni moj rođeni brat još nema dece.

Glossy: Kako ste saznali da ste u drugom stanju?

- Lepa vest nas je sačekala na odmoru. Boravili smo na Malom Lošinju. Bilo nam je to najlepše letovanje u životu. Najbitnije mi je da smo u međuvremenu moj sin i ja odigrali 22 predstave. Čak 21 put "Hipnozu jedne ljubavi" i jednom "Upoznaj mog tatu".

Glossy: Ima li izgleda da sin postane glumac?

- Neka sam odabere čime želi da se bavi u životu. Složićemo se s njegovim izborom, makar to bila i gluma, iako iskreno ja ne bih to volela. Možda bude i na tatu košarkaš.

Glossy: Tražite li savete vezane za trudnoću od svoje zaove Tamare Dragičević?

- Dosta pričamo o deci i upućena sam u skoro sve što se tiče odgoja bebe. Tamara ima Stašu, a moja drugarica Dragana Dabović Bjanku.

Glossy: Mislite li da ćete sve moći sami ili planirate da angažujete dadilju?

- Videćemo koliko ću imati posla. Imamo bake i deke koji će pomoći. Naravno, ako bude trebalo, angažovaćemo devojku koja će mi priteći u pomoć.

Glossy: Da li ste imali prilike da igrate trudnicu?

- U jednoj epizodi serije "Nemoj da zvocaš". Parter mi je bio moj klasić Uroš Jakovljević. On i njegova supruga Nina dobili su sina Davida. BIće nam i oni tu ako mi bude potreban savet.

Glossy / Ljubomir Radanov foto: Andreja Damnjanović

Pogledajte još na portalu Glossy:

Emotivna ispovest Anabele Atijas: Ubija me to što ne mogu da zaštitim svoje dete

Miroslav Ilić u ispovesti za novi Glossy otkriva: Ne plašim se starosti

Dobila je jednu bitku ali to nije kraj: Slavna glumica podelila potresan status i objavila da ima rak kostiju? (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track