RADE ŠERBEDŽIJA UVEO NEOBIČNO PRAVILO: Evo zašto kada je napolju dan ne pije alkohol!
Foto: Stefan Jokić

STALNO SMIŠLJA NOVE RASPOREDE

RADE ŠERBEDŽIJA UVEO NEOBIČNO PRAVILO: Evo zašto kada je napolju dan ne pije alkohol!

Pop kultura -

Rade Šerbedžija (71), poznat kao veliki boem u glumačkim krugovima, otkrio je da je uveo novo pravilo kojeg se drži. Ne pije alkohol po danu.

"Ja sam od onih ljudi koji uvek daju nova značenja, nova iznenađenja i nove rasporede sebi. Sad po danu pijem samo vodu. Ne pijem alkohol dok je svetlo, tek kad padne noć popijem čašu vina ili dobar viski. Nije to da bih smanjio količinu alkohola u krvi, nego želim iznenaditi sebe da vidim da li sa istom strašću mogu piti običnu vodu. I mogu", uz smeh je ispričao Šerbedžija.

foto: Dado Djilas

Glumac, pesnik i muzičar predstavio je prošle sedmice u Zagrebu knjigu autobiografskih zapisa "Posle kiše", koja je najavljena kao iskrena emocionalna i profesionalna geografija života tog velikog umetnika.

U njoj strastveno progovara o ljudima, gradovima, svetovima, umetnosti, idealima i uspomenama i, iznad svega, o ljubavi.

U poslednje vrijeme dosta vremena provodi sa svojim unucima kojih ima troje, a četvrto je na putu. Kaže da nikada nije bio otac, a sada ni deda koji drži prodike.

foto: Profimedia

"Ne dajem savete, niti sam previše slušao savete u mladosti. Zato ih ne namećem ni drugima. Svaki čovek treba pronaći svoj put. Treba se učiti od divnih ljudi, sjajnih, boljih...", smatra Šerbedžija.

Kurir.rs/Puls, Foto: Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVACIJE NA DODELI NAGRADE MILENE DRAVIĆ: Rade Šerbedžija pevao samo za srpsku divu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track