(FOTO) POPULARNA PEVAČICA BILA NESTVARNO DEBELA, PA SMRŠALA 100 KILOGRAMA! Evo šta je uradila da bi uspela u tome i kako sada izgleda
Foto: PrintScreen/Youtube

IMALA JE NEVEROVATAN BROJ KILOGRAMA

(FOTO) POPULARNA PEVAČICA BILA NESTVARNO DEBELA, PA SMRŠALA 100 KILOGRAMA! Evo šta je uradila da bi uspela u tome i kako sada izgleda

Pop kultura -

Kada je kao mlada pevačica učestvovala na takmičenju "Britain's Got Talent", Rouzi O'Saliven je imala 190 kilograma. Znojila se, jedva je hodala i nije više mogla ništa da nosi. Danas je smršala i odlučila da promeni život.

Rouzi je za četiri godine uspela da "izvede" impresivnu transformaciju. U ovom šou-programu je 2013. godine stigla do finala. Imala je podršku publike i bezrezervnu pomoć žirija. Bila je jedna od omiljenih takmičarki.

- Takmičenje je promenilo moj život, iako nisam pobedila. Tada sam shvatila da želim drugačiji život za sebe - rekla je Rouzi.

Odlučila je da sledi svoje snove. Operacijom je smanjila želudac i uklonila je višak kože.

- To mi je bila najbolja odluka u životu. Bila sam zavisnica od hrane. Kada sam pojela jedan obrok, odmah sam krenula na drugi. Bila mi je potrebna pomoć stručnjaka i rešila sam da odem pod nož - rekla je.

Danas je njena ishrana potpuno drugačija.

- Hrana više ne upravlja mojim životom. Mogu da nosim šta želim. Idem u teretanu i planiram da se posvetim karijeri. Moj struk je možda tanji, ali moj glas je jači nego ikad - zaključila je ona.

(Kurir.rs/Super žena/Foto: )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track