IMALA JE 17 OPERACIJA VILICE, POLOMLJENI SU JOJ ZUBI, TITANIJUMSKA PLOČA U GLAVI:  Ćerka naše glumice još se leči od posledica TEŠKE NESREĆE i poslala je JAKU PORUKU za sve!
Foto: Dragana Udovičić

PORUKA

IMALA JE 17 OPERACIJA VILICE, POLOMLJENI SU JOJ ZUBI, TITANIJUMSKA PLOČA U GLAVI: Ćerka naše glumice još se leči od posledica TEŠKE NESREĆE i poslala je JAKU PORUKU za sve!

Pop kultura -

Avgust 2015. godine glumica Radmila Živković i njena ćerka, takođe glumica, Bojana Bambić dugo će pamtiti.

Njih dve su doživele saobraćajnu nezgodu kada je na njih u okolini Tivta kolima na njih naleteo ruski državljanin. Bojana je skupila hrabrosti da se priseti tog nemilog događaja, ali i pokaže posledice koje ima posle same nezgode.

"Ožiljak na licu je samo mali vidljivi deo agonije kroz koju sam prošla. Imala sam niz polomljenih kostiju, izbijeni su mi zubi, polomljene su mi najjače kosti u ljudskom organizmi, translantirane kosti u glavi, stavljene titanijumske ploče. Imala sam 17 operacija vilice. Moj proces lečenja se još nije završio", rekla je Bojna, a onda svima poslala jaku poruku:

foto: Damir Dervišagić

"Ljudi, nemate problem sve dok ujutru možete da ustanete, operete zube bez padanja u nesvest i sve dok možete da se nasmejete, jer mene osmeh boli mnogo sa sve lekovima. Smejte se i uživajte u životu, bitno je samo i isključivo zdravlje i malo sreće i molite se Bogu za zdravlje i mrvicu sreće jer onda možete da imate sve drugo".

Ovim rečima htela je da pokaže svima koji su prošli kroz iste ili slične situacije da nikada ne smeju da se predaju i da uvek moraju da koračaju dalje.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja