5 kafanskih hitova uz koje treba dočekati 2015. godinu

Samo nek je veselo

5 kafanskih hitova uz koje treba dočekati 2015. godinu

Pop kultura -
Stručni tim Kurira vam propisuje konzumiranje ovih pesama i odličnog provoda tokom novogodišnjih praznika u neograničenim količinama

”Kafanica stajl” možemo nazvati trend koji je u poslednjih godinu, dve eskalirao u glavnom gradu i unutrašnjosti Srbije. Baš u tom stilu, čini se da se ove godine najviše ljudi odlučilo za doček Nove godine u kafani, pa smo se dok brojimo sitno, pozabavili listom nezaobilaznih kafanskih hitova za ”najluđu” noć.

Evo nekoliko preporuka redakcije Kurira.Za početak večeri i zagrevanje atmosfere, preporučujemo dobro poznati hit ”Avlije, avlije”. Ukoliko nekoliko stolova dalje spazite simpatičnu devojku, ne oklevajte da joj priđete upravo uz ”Božanstvena ženo” – hrabrost i originalan prilaz još uvek se cene. Za veselje sa najboljim prijateljima, kumovima i dragim ljudima izbor je pao na sve popularniju pesmu ”Naša stvar”, jer kako stihovi kažu ”Bogatiji od kralja, jer sa kraljevima sedim, koliko prijatelja imam, ja toliko vredim.” Novogodišnje veselje nikako ne može da prođe bez trubača i ”Mesečine”. A za fajront... ”Nesanica”. Stručni tim Kurira vam propisuje konzumiranje ovih pesama i odličnog provoda tokom novogodišnjih praznika u neograničenim količinama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja