5 modnih pravila koja svaka žena trena da zna
Foto: Profimedia

Stilske lekcije

5 modnih pravila koja svaka žena trena da zna

Pop kultura -
Proverite da li ste već apsolvirali sledeće savete, koji se uopšte ne tiču cena i trendova, već samo pametnih načina da kombinujete odeću u kojoj se osećate dobro....

Ovaj tekst je preuzet sa portala Elle.rsNosite odeću u kojoj se osećate moćno i samouverenoSamouverenost je možda najbolji aksesoar koji možete da “obučete” jer ne postoji atraktivnija i seksepilnija žena od one koja je sigurna u sebe i svoju lepotu. Ukoliko nosite pravu odeću, onu koja vam odgovara i u kojoj se osećate prijatno, jednako koliko i atraktivno, ne bi trebalo da imate problem sa samopouzdanjem. Zato, birajte pažljivo garderobu, odnosno ne nosite ono u čemu vam nije prijatno. Atraktivan par cipela na vašim nogama se ne računa ako nije udobanJer, u nekom momentu pokazaćete koliko vam je neudobno i koliko su vas već nažuljale i ranile određene sandale, salonke, čizme. Pa ukoliko u tom nekom paru ne možete da hodate minimum jedan do dva kilometra i već na startu vas nerviraju i žuljaju, skidajte ih ovoga časa! Uostalom kako mislite da odigrate na “Dancing on my own” i pokažete svoje kul plesne pokrete, ako ne možete da hodate u njima, već isključivo da sedate.Uvek budite verni svom stiluVaš stil je savršen već u startu ako ne odustajete od njega, jer ne može da postoji neka druga Marina, Tamara ili Sanja. Vi ste jedinstvene i nema potrebe da menjate ili prilagođavate bilo šta. Ok je da povremeno kupite neki trendi model, ali držite se svog stajlinga, svog pečata. Uostalom, manje ćete biti čudni u društvu ako ste tip osobe koja nosi starke od srednje, a ne od kada su postale must have komad.Tokom dana nemojte nositi odeću za večernji izlazak ili dejtNekako smo mišljenja da je ovo jedna od boljki naših dama pa zato povedite računa da se ne pojavite na poslu ili dnevnom kafenisanju stilizovani u mini, kožne suknje i izrezane majice koje mame poglede.Uvek recite DA eksperimentisanjuNiko od vas ne traži da promenite svoj stil u kompletu, već samo da u njega uvedete neke nove trendove, krojeve, boje. Takođe ne dozvolite nikome da vam diriguje šta ćete i kada da obučete.

PREPURUČUJEMO JOŠ SA SAJTA ELLE.RS10 odevnih komada koji će obeležiti zimuKako da nosite helanke, a da ne izgleda kao da idete u teretanu10 najlepših malih crnih haljina za jesenInstagram je presudio: Teget je nova crna!4 trenda koji mogu da naškode vašem zdravlju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track