5 stvari koje dokazuju da je Amal Alamudin Kluni žena kraljica
Foto: Profimedia

Svi otkidaju na nju

5 stvari koje dokazuju da je Amal Alamudin Kluni žena kraljica

Pop kultura -
Amal nije bez razloga proglašena za najfascinatniju osobu na svetu, a sledećih 5 stavki to dokazuje!

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Elle.rsKao i ostatak sveta i mi smo kompletno fascinirani prekrasnom i očaravajućom Amal Kluni. Zanosna crnka nije samo supruga jednog od najpoznatijih američkih glumaca već je nalik nekom super heroju advokat i strastveni borac za ljudska prava koja uz sve ima i besprekoran stil. Suviše dobro da bi bilo i stvarno? Ali to su činjenice koje su upravo joj i donele reputaciju jedne od najzanimljivijih žena na svetu.Pri tom na kraju dana je kod kuće čeka muž kao najbolji mogući trofejni muž ( samo se malo šalimo sa tobom, dragi Gžordže). Drugim rečima, Amal je ultimativna #Girlboss. A to sledećih 6 stavki dokazuje:

Ima neverovatno impresivnu biografijuUkoliko vam je kojim slučajem promakao sjajan uvod Tine Fej i Ejmi Pohler na ovogodišnoj dodeli Zlatnog globusa, u kojem su se cure malo našalile sa Klunijem navodeći Amalina dostignuća, evo malog podsetnika: Od kada je diplomirala pravo na Univerzitetu u Njujorku, na kom je tokom studiranja radila kao pripravnik pri Višem sudu i to za poznatog sudiju, Soniju Sotomajor, Amal se proslavila kao advokat za ljudska prava, pobedivši u nekim od najvećih sudskih procesa. Među njenim klijentima je bio Enron, kao i osnivač WikiLeaksa, Džulijan Asanž, a čak smo i mi ispratili njen put u Grčku gde je došla kao nezavisni savetnik grčke vlade koja potražuje svoja umetnička blaga iz Londona. I da, ona sjajno vlada arapskim jezikom, engleskim i francuskim. Rad sa manjinama i borba oko etičkih pitanja je još impresivnijaAmal nije imala nikakav problem da svoju elegantnu haljinu zameni odmah nakon venčanja klasičnim odelom u kom je posetila pomenutu Grčku krajem septembra. Sveže venčana za Klunija, Amal je skoro odmah nakon spektakularnog venčanja u romantičnoj Veneciji odletela za Grčku u kojoj se susrela sa najvećim zvaničnicama grčke Vlade oko povratka antičkih dela koja su u posedu Britanskog muzeja u Londonu. Savršeno joj ide improvizacijaNavodno i to po rečima supruga, Amal je imala vremena da između sudskih procesa nauči i da šije pa je tako obojila par svojih rukavica (sada već famoznih rukavica sa dodele Zlatnog globusa) u belu boju ne bi li nadogradila po želji svoju crnu Dior toaletu iz kolekcije visoke mode u kojoj je ukrala svu pažnju na prestižnim filmskim nagradama.Pokrenula je projekat #AskHerMoreAmalino prvo veliko pojavljivanje na crvenom tepihu je proteklo sa nekoliko zanimljivih detalja. Rajan Sikrest joj je poklonio majicu “Game Over” dok je Đulijana Rančić kružila oko para sa nekoliko šotova tekile (koje je par pristojno odbio) javljajući se s lica mesta za kanal E! Nakon ovog susreta Amal je pokrenula kampanju #AskHerMore (pitaj je više) u kojoj se od dama prilikom intervjuisanja traži da kažu više od otkrivanja koji dizajner je zaslužan za njihov glam look.Ume da se obuče moćno i upečatljivo čak i kada putujePoštujemo još više one dame koje umeju da se obuku sjajno i da izgledaju super stilizovane u svakom trenutku, a Amal to radi kao najveći profesionalac.

PREPORUČUJEMO JOŠ SA SAJTA ELLE.RS7 životnih principa Viktorije BekamJednostavan (i pomalo bizaran) trik koji će vam sakriti podočnjakeOvo je najromantičnije ljubavno pismo svih vremenaSuper model u 83. godini: Pogledajte naslovnu stranu sa najlepšom bakom8 najerotičnijih ženskih parfema svih vremena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track