EVROSONG: Finci pucaju na gej lobi, Grci pevaju u suknjama

U Malmeu obeleženo otvaranje Evrovizije

EVROSONG: Finci pucaju na gej lobi, Grci pevaju u suknjama

Pop kultura -
Predstavnici učesnika 58. Evrosonga cele noći se ludo zabavljali na zabavi organizovanoj u Evroklubu. Spremne Moje tri večeras nastupaju na prvom polufinalu

Večeras je prvo polufinale Evrovizije, na kojem nastupaju Moje tri. One su spremne za izlazak na scenu, a blistale su i na zabavi povodom otvaranja manifestacije.Pored Sare Jovanović, Nevene Božović i Mirne Radulović, crvenim tepihom ispred zgrade Opere u Malmeu prodefilovale su delegacije svih zemalja učesnica. Posle kratkog pozdravnog govora domaćina, gosti su uživali u koncertu filharmonijskog orkestra. Nešto kasnije, održana je velika žurka u Evroklubu, a pored učesnika Evrovizije i predstavnika medija, na zabavu su došle i mnogobrojne muzičke zvezde iz Švedske.Iako je favorit predstavnica Danske, Emeli de Forest, šuška se da bi se u vrhu mogli naći i Finci, čija predstavnica Krista Sigfrids očekuje podršku gej lobija. Ona izvodi pesmu „Oženi se sa mnom“, nastupa u venčanici i na kraju koreografije se ljubi u usta s plesačicom. Predstavnici Grčke će pokušati da poberu simpatije Evropljana nastupom u suknjama, ali i zanimljivom koreografijom. Među favoritima u Malmeu našli su se i Nemačka, Norveška i Italija, dok se naše devojke, prema podacima kladionica, nalaze na 15. mestu. Drugo polufinale je 16. maja, a finale 18.

Finska predstavnica sočno se ljubi s plesačicom
Finska predstavnica sočno se ljubi s plesačicom

Moje tri najveselije na žurki!Na zabavi Moje tri su, za razliku od drugih, poprilično ukočenih učesnika, bile veoma vesele. Mirna, Sara i Nevena skakutale su celo veče, smejale se, pevale i strpljivo pozirale s fanovima. Moje tri su u Evroklub stigle u pratnji Saše Miloševića Mareta i Marije Šerifović, koja je oborila sve rekorde po broju intervjua koje je dala na žurki. Dok je Mare našim predstavnicama nazdravljao vinom, devojke nisu pile alkohol jer se, kako kažu, čuvaju za slavlje.- Atmosfera je fenomenalna! Sve više ljudi, novinara, fanova i predstavnika drugih zemalja nam prilazi, upućuje čestitke za pesmu, nastup i naše vokale. Sada smo već ubeđene da idemo u finale - rekle su za Kurir naše predstavnice.

Glasa dijaspora

Za Srbiju u prvom polufinalu mogu da glasaju TV gledaoci iz sledećih zemalja: Velika Britanija, Švedska, Italija, Danska, Hrvatska, Ukrajina, Holandija, Austrija, Slovenija, Estonija, Rusija, Litvanija, Irska, Belorusija, Crna Gora, Belgija i Moldavija.

Mađari umalo izgoreli!Mađarska delegacija nije stigla u Evroklub, i to zbog požara! Mađarima se, naime, neposredno po polasku iz hotela u kom su odseli zapalio autobus. Iako je u pitanju bio manji požar, najverovatnije izazvan neispravnom instalacijom, Mađari su vraćeni u hotel pa su izostali i na žurki povodom otvaranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track