8 GODINA ČEKALA NA OSVETU: U osnovnoj školi joj se rugao zbog debljine, evo šta mu je uradila
Foto: Facebook

Postidela ga

8 GODINA ČEKALA NA OSVETU: U osnovnoj školi joj se rugao zbog debljine, evo šta mu je uradila

Pop kultura -
Izvini što ti se večeras neću pridružiti. Sećaš li se osmog razreda osnovne? Kada sam bila debela, a ti si mi se zbog toga rugao? Ne?! Ja se sećam...

Luiz Moning ima 22 godine i studira na Oksfordu. Na jednoj od studentskih zabava upoznala je simpatičnog dečka koji ju je pozvao na sastanak. Pristala je, ali ne zato što se i on njoj sviđao. Naime, Luiz je u dečku koji ju je pozvao prepoznala zlostavljača iz osnovne škole i odlučila da mu se osveti.

On nju nije prepoznao, ali Luiz ga se dobro sećala jer ju je godinama maltretirao, nazivao pogrdnim imenima i rugao joj se zbog njenog izgleda, posebno na račun debljine. Ni osam godina nije bilo dovoljno da zaboravi na traume koje joj je dečko iz razreda priredio. Tako je dogovorila s njim sastanak, ali je u restoran u kojem su je trebalo da se nađu došla dan ranije i zamolila konobaricu da mu prenese njenu poruku.

U poruci, koju ju napisala na pozadini fotografije snimljene kada je imala 12 godina, piše: "Izvini što ti se večeras neću pridružiti. Sećaš li se osmog razreda osnovne? Kada sam bila debela, a ti si mi se zbog toga rugao? Ne?! Ja se sećam! Tri godine posle toga sam gladovala, dnevno sam jela najviše jednu jabuku. Zato sam odlučila da preskočim ovu večeru".

Luiz je u poruci dodala i spisak poniženja koja joj je priredio i podsetila ga kako je s gađenjem gledao njene noge i kojim ju je pogrdnim imenima sve nazivao, pa su joj se i druga deca iz razreda rugala. Napisala mu je i da je, kada drugi put bude razmišljao o njoj, zamisli kao ovu 12-godišnjakinju sa fotografije koju mu je ostavila, jer je to ista ona devojka koju je pozvao na nastanak.

Dečko je primio njenu poruku i kasnije joj se preko Fejsbuka odgovorio da mu je žao zbog svega i zaželio joj sreću.

.Indeks.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track