AKAŠ ODLEPIO ZA SRPKINJOM: Dok ljubi Miti gleda u našu Silviju!
Foto: Fb I Printskrin

Zaljubljen

AKAŠ ODLEPIO ZA SRPKINJOM: Dok ljubi Miti gleda u našu Silviju!

Pop kultura -
Mrunal Jain (29) pokušava da zavede manekenku Silviju Madić (24) tako što je njenu sliku postavio u sobi gde se snima Odbačena

Najplaćenija bolivudska zvezda Mrunal Jain (29) pokušava da zavede manekenku Silviju Madić (24).Mrunal, poznatiji kao Akaš iz hit serije "Odbačena", odlepio je za Srpkinjom koja je zbog posla boravila u Mumbaju. Upoznali su se u noćnom klubu, nakon čega je glumac učinio sve da dođe do nje. Iako se manekenka vratila u Srbiju, našao je način da je iznenadi.

Preko njenih poslodavaca u Mumbaju uspeo je da dobije njenu fotografiju koju je postavio na zid sobe u kojoj najčešće snima seriju „Odbačena“, koja se emituje i kod nas.

"Nisam mogla da verujem kada sam ugledala sebe u „Odbačenoj“, pa sam i na Jutjubu tražila snimak kako bih bila sigurna da sam dobro videla. Moja agencija iz Srbije je kontaktirala s mojim poslodavcima u Indiji, koji su potvrdili da je slika dospela u „Odbačenu“ zahvaljujući Mrunalu. Hvala mu na tome, ali to mu neće pomoći", kaže Silvija, koja je u dugogodišnjoj vezi.

"U Indiju nisam išla da tražim muža, već da radim", kaže manekenka. U mnogim kadrovima "Odbačene" vidi se Silvijina slika na zidu.

http://www.youtube.com/watch?v=L0HhZXBOpbY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track