AKO ŽELITE DA IZLUDITE MUŠKARCA: Ovih 5 stvari nikako ne želi da vidi na vama!
Foto: Profimedija

Pazite šta oblačite

AKO ŽELITE DA IZLUDITE MUŠKARCA: Ovih 5 stvari nikako ne želi da vidi na vama!

Pop kultura -
Muškarci u suštini ne vole napadne, histerične i agresivne devojke, a pogotovo ako im se pojavite u enimal printu

Muškarci vole da pored sebe imaju lepo obučenu devojku. Zato im se diže kosan na glavi kada njihova lepša polovina, podstaknuta modnim trendovima, obuče nešto na sebe što nikako ne ide uz nju.

Ovo su pet stvari koje ne oblačite ako krenete sa njima u šetnju:

1. Iz bakine kuhinjeMuškarci ne vole da ih podsećate na njihove tetke, bake i prabake. Modni fanatici će možda klicati vašem hrabrom stilu, ali to i nije stvar koja bi vas trebalo da vas raduje, jer to često nije njihovo mišljenje i nije iskreno oduševljenje, već samo refleksija fenomena "Kud svetska moda okom, tud ja skokom”.

2. U stilu patikaRetro patike objektivno i nisu baš neka lepota. Muškarci ih doživljavaju kao direktan napad na seksualnost. Vaše prijateljice su oduševljene? Pored takvih prijatelja, neprijatelji vam i nisu potrebni!

3. Glavna atrakcija uličnog spektaklaMuškarci u suštini ne vole napadne, histerične i agresivne devojke. Posebno ne one koje su spremne da rade cirkus u ime mode. A modni cirkus nije ništa drugo nego svojevrsna histerija.

4. Gladijatorke nikako ne prolazeAko im baš želite da im uništite letne užitke, kupite nekoliko pari gladijatorki! Muški mozak teško podnosi bilo kakve ljetne komplikacije, posebno one s mirisom povijesti. Iz muške perspektive, japanke, dobre traperice i jednostavna bela majica večni su ljetni bingo. Gladijatorke nikako ne idu u tu priču.

5. Oksfordice, brogsice...Ako mu želite biti najbolja prijateljica, samo napred. Ako s njim želite nešto više, zaboravite na sve moguće varijacije oksfordica i brogsica. Da, znamo da su vašim frendicama super!

Ona.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track