ANĐELIKA HJUSTON: Zatekla sam Polanskog sa devojčicom od 13 godina

Optužen za drogiranje i silovanje

ANĐELIKA HJUSTON: Zatekla sam Polanskog sa devojčicom od 13 godina

Pop kultura -
Polanski, reditelj kultnog filma "Rosemary's Baby" i "Chinatown" je navodno drogirao i silovao tinejdžerku Samantu Gejmer

Anđelika Hjuston rekla je da nije ništa razmišljala u momentu kad je uhvatila reditelja Romana Polanskog sa 13 - godišnjom devojčicom u domu Džeka Niklsona.

Dobitnica Oskara otkrila je detalje o situaciji kako je ušla u kuću gde je su Polanski i tinejdžerka Samanta Gejmer boravili zajedno 1997. godine.

Hjuston je rekla da je stigla u kuću Džeka Niklsona sa kojim se zabavljala u tom momentu. Naišla je na jaknu i kamere u kuhinji.

Glumica je u intervjuu za "Sunday Times Magazine" rekla: "Nakon kratkog vremena, Roman i devojka su došli iz ugla. On me je upoznao sa njom i rekao da su pravili fotografije. Nosila je veoma visoke štikle i izgledala je prilično visoko. Roman je uzeo jaknu i kamere i onda su otišli zajedno. Nisam mislila da je bilo šta više od toga", rekla je Anđelika.

Polanski, reditelj kultnog filma "Rosemary's Baby" i "Chinatown" je navodno drogirao i silovao tinejdžerku Samantu Gejmer.

On je porekao silovanje, ali je priznao nezakonit seksualni odnos, ali je odleteo u Francusku nekoliko sati pre nego što je optužen u strahu da bi mogao da bude zatvoren ili deportovan.

Foto Rojters
Foto Rojters

Hjuston (63) je rekla da je odmah pristala na prestresanje svoje kuće narednog dana. "Pratili su me na sprat i ja sam im pokazala neku travu u fioci. U tom trenutku su mi i preturali po torbi gde su našli gramj kokaina. Delovalo je kao dovoljno dokaza za njih. Roman i ja samo odveženi u policiju u razdvojenim policijskim kolima. BIli smo uhapšeni", priča Anđelika.

"Nakon toga, bilo je dosta novinskih članaka, fotografija... Roman je optužen za seksualni napad na devojčicu (13) u Džekovoj kući".

Polanski je nastavio da pravi filmove i da radi sa nekim od najvećih imena u Holivudu. Ali, nikada nije kročio na američko tlo od 1978. godine.

Foto Beta
Foto Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track