ATENTATI, SAMOUBISTVA I TROVANJA: Zla SUDBINA prekinula OVE velike holivudske ljubavi
Foto: Profimedia

TRAGIČNE SUDBINE

ATENTATI, SAMOUBISTVA I TROVANJA: Zla SUDBINA prekinula OVE velike holivudske ljubavi

Pop kultura -

Tragedije ne zaobilazi holivudske glumce. Njihove sudbne su slične kao i kod običnih ljudi. I slavni se često se gubitkom partnera, a ove zvezde imale su tu nesreću da ih zadesi takvo iskustvo.

Mik Džeger i Lren Skot

Ljubavna veza između Lren Skot i Mika Džegera završila se nakon 12 godina, kada je modna dizajnerka izvršila samoubistvo. Vest da je asistentkinja našla Lren obešenu u njenom stanu, slomila je i potpuno šokirala slavnog muzičara. Uprkos tome što je Džeger o Skotovoj govorio kao o "vernoj ljubavnici i najboljoj prijateljici", nikada nije krio da nije želeo da ode pred oltar sa njom.

Beta
Beta

Džon Lenon i Joko OnoIako je Džon Lenon upoznao Joko Ono dok je bio u braku sa prvom suprugom Sintijom, to slavnom muzičara nije smetalo da započne vezu sa japanskom umetnicom i aktivistkinjom. Nakon venčanja Gibraltaru i medenog meseca u Amsterdamu, par je provodio sve više vremenai zajedno. Ljubavnu priču jednog od najpoznatijeg para 20 veka, okončao je poremećeni i fan Mark Dejvid Čepman, koji je ubio Lenona u Njujorku u blizini muzičarevog doma.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Lijam Nison i Nataša RičardsonIrski glumac Lijam Nison tragično je izgubio suprugu, glumicu Natašu Ričardson koja je 2009. godine zadobila fatalne povrede na skijanju.- Pre nego što se Nataši ovo dogodilo, dogovorili smo se da, ukoliko neko dođe u stanje vegetiranja, drugi će isključiti aparate. Tada sam pomislio: "moram da isključim aparate" -opisao je Lijam u jednom intervjuu svoje poslednje trenutke sa suprugom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Britani Marfi i Sajmon MondžekAmerička glumica Britani Marfi preminula je 2007. godine, a o uzrocima njene iznenadne smrti mediji su dugo spekulisali. Iako je njena porodica nastojala da dokaže da je Britani umrla zbog trovanja azbestom i otrovom za pacove, zvanični rezultati obdukcije pokazali su da je glumica umrla od upale pluća i anemije. Međutim, ovde se priča nije završila. Samo pet meseci nakon smrti slavne glumica, preminuo je i njen suprug Sajmon Mondžek. Iako su mediji pisali da se Mondžek predozirao, obdukcioni nalaz pokazao je da je i on preminuo od jake upale pluća.

Foto AP
Foto AP

Pirs Brosnan i Kasandra HarisBritanski glumac Pirs Brosnan 17 godina je bio u braku sa prvom suprugom Kasandrom Haris, a njihovu ljubav prekinula je Kasandrina bolest. Naime, supruga poznatog glumca umrla je od raka jajnika 1991. godine, a od iste bolesti 22 godine kasnije, umreće i Šarlot Emili jedna od Kasandrinih ćerki iz prvog braka, koju je Brosnan usvojio.- Kad gledaš kako nekoga koga voliš izjeda podmukla bolest, ta tuga i bol ti ostave neizbrisiv trag. Držao sam za ruku svoju prekrasnu, darežljivu, snažnu suprugu Kesi sve dok mi je bolest nije prerano uzela. Isto tako sam držao za ruku i prekrasnu ćerku Šarlotu - ispričao je Brosnan u jednom intervjuu.

Džim Keri i Katriona VajatKatriona Vajat devojka slavnog Džima Kerija, nakon što je raskinula sa glumcem, oduzela je sebi život u 30. godini. Ttoksikološki nalaz pokazao je da se Katriona u septembru 2015. godine predozirala tabletama koje je podigla uz recept."Provela sam tri dana pokušavajući shvatiti da te nema. Mogla bih nastaviti dalje slomljena srca i pokušati da se sredim. Mogla bih, ali ovaj put jednostavno nemam volje. Žao mi je što si imao osećaj da nisam tu za tebe. Dala sam najbolje što sam mogla", napisala je u oproštajnoj poruci koju je pronašla policija.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

EPK/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track