BIVŠA ZEČICA OTKRIVA: Morale smo da budemo glupe plavuše i da stalno imamo seks sa Hefnerom

Holi Medison najzad objavila knjigu

BIVŠA ZEČICA OTKRIVA: Morale smo da budemo glupe plavuše i da stalno imamo seks sa Hefnerom

Pop kultura -
Holi je kao zečica i jedna od devojaka Hju Hefnera bila veoma popularna, ali sada želi da ukaže da nije sve bilo bajno i sjajno

Bivša Plejbojeva zečica Holi Medison, otkrila je šta je sve preživela dok je stanovala Plejbojevoj vili. Ljudi koji prilaze Holi i dalje je zapitkuju o vremenu kad je bila devojka Hju Hefnera. Ona je živela tamo od 2001. do 2008. godine i uprkos verovanju da je u vili uvek ludo i nezaboravno, sa konstantnim žurkama, Medison kaže da nije uošte bilo ni približno glamurozno i opušteno. Naročito joj je smetalo što su devojke morale da se predstavljaju kao izuzetno glupe.

"U javnosti je poželjno da budemo glupe plavuše i da se posmatra samo naš fizički izgled. Želela sam da napišem knjigu da bi se videla i druga strana", rekla je Holi.

Holi je odrasla u Oregonu, a sa 20 godina je napustila koledž i prešla u Los Anđeles. Jednom prilikom, završila je na žurci u Plejboj vili. Uskoro je počela redovno da ide tamo na žurke na bazenu. Tada je prvi put upoznala Hefnera koji je u to vreme imao 74 godine i harem od nekih sedam žena koje su stalno bile uz njega i važile za njegove devojke. Holi je počela i da živi u vili jer je to bio jedini način da ostane u Los Anđelesu jer nije imala dovoljno za kiriju. Bila je uverena da devojke samo glume da su sa Hefnerom radi publiciteta i da nikakav seks ne dolazi u obzir, ali se prevarila. Sreda i petak su bili "klupski dani" kada se izlazilo po klubovima i jedne večeri nakon izlaska, pozvana je da ode u Hefovu sobu. Kada je ušla unutra, videla je svašta. Pornići su se vrteli na dva TV-a, žene su učestvovale u lezbijskim scenama dok je Hefner masturbirao.

"Trajalo je toliko kratko da se ni sećam", kaže ona. Ona dodaje i da se grupni seks odigravao dvaput nedeljno. Osim toga, kada bi izlazile same, devojke su morale da se vrate u vilu do 21 sat. Druge žene su je kinjile kao i sam Hef koji je dosta kritikovao njen izgledi i nije joj dozvoljavao da nosi crveni karmin. Ubrzo je od stresa počela da muca pa nije mnogo ni pričala. Nije smela ni da potraži terapeuta, tako da je uzimala antidepresive.

Nakon svega,smogla je snage da ode iz vile pogotovo kada je videla da su otišle i Kendra Vilkinson i Bridžet Markvart sa kojima je snimala seriju "Devojke iz susedstva". Kada je otišla bila je zabrinuta šta će raditi u životu, ali ubrzo se pojavila u mnogim emisijama zahvaljujući kojima je zaradila dosta novca.

Holi Medison je napisala i knjigu o svim ovim iskustvima koja je nedavno postala i bestseler. Hju Hefner nije komentarisao njene navode, samo je rekao: "Bio sam sa mnogo prelepih žena i mnoge su nastavile dalje. Neke od njih, međutim, da bi i dalje bile u centru pažnje, menjaju istoriju i činjenice". A Medison kaže na to: "On uvek koristi priliku da kaže sa koliko žena je bio".

(Buzzfeed)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track