BOŽJI BLAGOSLOV: Imala sam 4 pobačaja, san o majčinstvu se raspršio, a onda se desilo čudo
Foto: Facebook

Sad su šestočlana porodica

BOŽJI BLAGOSLOV: Imala sam 4 pobačaja, san o majčinstvu se raspršio, a onda se desilo čudo

Pop kultura -
One su naša "fantastična četvorka". Ne možemo da verujemo da je već prošlo sedam meseci i da se već spremamo za Božić

Nakon četiri pobačaja, Grejs (31) i Džejms Slateri (33) su se pomiri sa činjenicom da nikada neće biti roditelji. Ipak, ovaj Božić provešće kao šestočlana porodica, jer je gospođa Slateri pre sedam meseca rodila četiri predivne bebe.Grejs je bila van sebe od sreće kada je primila vest da je ostala u drugom stanju prirodnim putem.

A onda je usledila četiri puta radosnija vest, kada je na pregledu saznala da će roditi ne jednu, već četiri bebe. Lekari su ostali zapanjeni jer su šanse da majka prirodnim putem dobije četvorke čak 1:10.000.

"One su naša "fantastična četvorka". Ne možemo da verujemo da je već prošlo sedam meseci i da se već spremamo za Božić. One su naše čudo, pravi Božji blagoslov – rekao je ponosni otac, gospodin Slateri.

Grejs kaže da je njihova ćerkica Amelija posebno čudo, jer je rođena sa defektom i lekari su bili sigurni da neće živeti duže od nekoliko sati. Ameliji je po rođenju dijagnostikovana dijafragmalna hernija, poremećaj koji nastaje, kada abdominalni organi prođu u grudnu duplju, kroz neki otvor u dijafragmi. Ipak, mala princeza je preživela prvih nekoliko kritičnih sati, pa čak i dana, a onda je operisana.

"Idemo na redovne kontrole, a lekari su više nego zadovoljni Amelijinim oporavkom. Danas mi dođe da zaplačem kad se setim da smo umalo odustali od snova da imamo veliku porodicu. Život je neverovatan!", ispričala je gospođa Slateri.

Zbog prethodnih pobačaja Grejs i Džejms nisu mogli da uživaju u trudnoći kao ostali parovi, već su živeli u konastantnom strahu svakog dana.Najveća i najjača beba bila je Amelija, teška „čak” 1 kilogram i 800 grama, dok je najmanja bila Moli Rouz teška svega 850 grama.

"Nije bilo nimalo lako, ali se i te kako isplatilo. Ovo će nam biti najbolji praznici u životu", rekao je Džejms Slateri.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track