BRITANAC ŽELI DA IZGLEDA KAO KIM KARDAŠIJAN: Potrošio 126.000 evra na operacije
Foto: Instagram

Opsednut starletom

BRITANAC ŽELI DA IZGLEDA KAO KIM KARDAŠIJAN: Potrošio 126.000 evra na operacije

Pop kultura -
Njegove operacije su počele sa poznatim rijalitijem "U korak sa Kardašijanima", a sad ne planira da prestane dok ne bude isti kao ona

Britanac Džordan Džejms Park bio je fasciniran poznatim ličnostima, a onda je odlučio da promeni svoj izgled kako bi izgledao kao poznata starleta Kim Kardašijan.

Na njegovoj podlaktici istetoviran je potpis Maraje Keri, a tu je i tetovaža lavlje glave, kao što je ima Rijana. On je oduševljen svojim izgledom, ali pitanje je koliko je postigao željeni cilj.

Najviše mu se svidela Kim Kardašijan, što ga je dovelo do odluke da promeni svoj lični opis i da se podvrgne operacijama da bi što više ličio na nju!

"Ona je najdivnija žena na svetu! Njena koža je savršena, kao i njena kosa - sve je tačno kako treba!", izjavio je dvadesettrogodišnji kozmetičar Džordan.

Njegova opsesija je počela zajedno sa serijom "U korak sa Kardašijanima". Od tada, on na sebi menja detalj po detalj kako bi izgledao isto kao ona, piše Bild.

Džejms je potrošio 126.000 evra za poduhvat tetoviranja obrva, punjenja usana botoksom i za operaciju očiju. On je oduševljen svojim trenutnim izgledom, ali želi da još više liči na nju. Deo novca za ove tretmane nabavio je od roditelja, a za ostatak je podigao studentski kredit.

"Što se tiče mog izgleda, najbitniji je faktor šoka! Obožavam svu pažnju koju dobijam, način na koji me ljudi gledaju na ulici! Sve mi to daje želju da i dalje radim na svom novom izgledu!", kaže Džejms.

(N. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track