ČORBA SE ČUJE I BEZ STRUJE: Bora izveo svoje najveće hitove!
Foto: NEBOJSA MANDIC

Riblja Čorba napunila Sava centar

ČORBA SE ČUJE I BEZ STRUJE: Bora izveo svoje najveće hitove!

Pop kultura -
Fanovi su na svirku došli iz celog regiona, a jedan obožavalac čak iz Vankuvera

Prvi put u svojoj 36 godina dugoj karijeri grupa Riblja čorba održala je pred prepunom dvoranom Sava centra akustični koncert - „Čorba se čuje i bez struje“.

Đorđe Marjanović
Đorđe Marjanović

Karte nisu mogle da se nabave ni kod preprodavaca, a dodatne tribine postavljene su na bini. Najpopularniji domaći rok bend izveo je svoje najveće hitove u potpuno drugačijem maniru, s gitarama i gudačima. Na set listi su se našle uglavnom balade, a i neke pesme koje Bora Đorđević retko izvodi, poput „Od greške do greške“, „Princ“, „Ja je gledam kako spava“, „Da, to sam ja“ i druge.

Aleksandar Čepurin
Aleksandar Čepurin

- Lepo vas je videti. Nadam se da se nećete uspavati od romantike - rekao je Bora, koji je zažalio što nije bilo više ulaznica pa je mnogo publike ostalo napolju.On je posebno pozdravio jednog fana koji je na beogradsku svirku stigao iz Vankuvera.Datum koncerta, inače, nije slučajno izabran - zamisao je bila da Bora s publikom tokom dva dana proslavi svoj 62. rođendan, koji pada u subotu, kad je na programu drugi koncert.

Milan Kalinić sa suprugom
Milan Kalinić sa suprugom

- To je Ganetovo (menadžer grupe, op. aut.) maslo. Ko je još blesav da slavi 62. rođendan? To je sramota slaviti. Istina, naši fanovi se uvek sete pa mi nešto poklone, naravno, i moji najbliži - otkrio je Đorđević.Iz prvih redova uglas s pevačem pevali su Đorđe Marjanović, Milan Kalinić u pratnji supruge Sandre, ambasador Rusije Aleksandar Čepurin i drugi.

MinistarDAČIĆ POSLAO ŽENU I SINAUmesto šefa diplomatije Ivice Dačića, u hitovima Riblje čorbe uživala je njegova supruga Sanja sa sinom Lukom. Ona se pojavila u javnosti prvi put posle saobraćajne nesreće, koju je doživela pre nekoliko dana u Zemunu i u kojoj, srećom, nije povređena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track