DETINJSTVO IZ PAKLA: Bijonse bila u rukama narko dilera
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

DETINJSTVO IZ PAKLA: Bijonse bila u rukama narko dilera

Pop kultura -
Tina Nouls, mama poznate pevačice Bijonse je pre više od 20 godina angažova Belfreja Brauna da čuva njenu ćerku, te ga je tako imanovala za njenu dadilju.

Braunova tetka Endreta Tilmen je inače bila menadžer grupe "Destinys child", čiji je Bijonse nekada bila član, a niko nije ni slutio da je momak koji je čuvao tada malenu pevačicu dilovao drogu.

"Od 1989. nadalje stalno sam bio uz Bijonse. Moja tetka je bila prvi menadžer benda "Destiny’s child", a ja sam čuvao Bijonse. U to vreme sam dilovao drogu", rekao je Braun koji je ranih 90-ih bio uhapšen zbog svojih ktiminalnih radnji. On je takođe otkrio da je pevačicin otac Metju koristio njegega kak bo nabavio narkotike za ličnu upotrebu.

"Na sastanke o karijeri maloletne ćeke često je dolazio toliko našmrkan da nije imao pojma gde je", priznao je Belfrej i dodao da je pomogao Metjuu da sakrije nekoliko seksulanih afera. Inače, Tina Nouls je muža 2010. poslala na odvikavanje od seksa, a posle toga se ipak razvela od njega. Bijonse je već sa 15 godina počela vezi sa reperom Džej Zijem koji je takođe dilovao drogu.

"Ona je s godinama razvila debelu kožu, čemu duguje svetski uspjeh. Ima u tome i moje zasluge", pohvalila se bivša "dadilja" poznate pevačice.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(24hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track