DIREKTOR EGZITA ZA KURIR: Festival nećemo seliti u Beograd!
Foto: Zorana

Odbacuje glasine

DIREKTOR EGZITA ZA KURIR: Festival nećemo seliti u Beograd!

Pop kultura -
Budućnost je sigurna na Petrovaradinskoj tvrđavi, a u prestonici, kao i u nekim drugim krajevima Srbije i Balkana, planiramo iznenađenja, otkriva Dušan Kovačević

Nakon četiri fantastična dana i noći, juče oko osam sati ujutro završena je velika proslava 15. rođendana Egzita, kroz čije je kapije od 9. do 12. jula prošlo oko 190.000 ljudi.Direktor i osnivač ovog festivala Dušan Kovačević priredio je poslednje večeri neverovatno iznenađenje na glavnoj bini, zaprosivši svoju devojku, koja je u suzama rekla „da“.

Budućnost na Đavi- Imao sam ideju da to uradim još od prošlog Egzita, a ovaj trenutak čekao sam nekoliko meseci. Kada sam čuo da nas Kapital sitiz pozivaju da se okupimo pored scene i da žele da nas izvedu na binu i čestitaju nam 15. rođendan pred publikom, znao sam da je to taj trenutak. Za odgovor se nisam plašio nijedne sekunde jer smo već dugo zajedno i pre mesec dana dobili smo sina, koji je kao najmlađi posetilac ikada izvršio inspekciju glavne bine festivala - kaže Kovačević za Kurir.Prvi čovek Egzita navodi da se najbolji evropski festival neće preseliti u prestonicu, kao što se svake godine priča po Novom Sadu.- Budućnost mu je sigurna na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Beogradu, kao i u nekim drugim krajevima Srbije i Balkana, planiramo mnoga iznenađenja. Želja nam je da narednog leta oborimo još neke rekorde, da nastavimo da dovodimo aktuelna imena sa najvećim planetarnim hitovima, kao i one koji su se potvrdili decenijama unazad - zaključuje Kovačević.KaravanOn dodaje da su mu se najviše svideli koncerti Fejtlesa i Emeli Sande.Karavan se već sutra seli na zvanično najlepšu evropsku plažu Jaz, gde se održava festival Si dens. Na velikoj peščanoj uvali pored Budve tokom četiri noći i dana nastupaće Prodiži, Rudimental, Sigma, Dubioza kolektiv, hor Viva voks i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track