DOŠLO DO ZABUNE: Ne brinite, Robi Vilijams je živ i zdrav!
Foto: Beta Ap

Pevača pomešali sa preminulim glumcem Roinom Vilijamsom

DOŠLO DO ZABUNE: Ne brinite, Robi Vilijams je živ i zdrav!

Pop kultura -
Vest o smrti glumca Robina Vilijamsa izazvala je zabunu, pa su tako mnogobrojni korisnici društvenih mreža pomislili da je reč o pevaču Robiju Vilijamsu

Vest o smrti američkog glumca Robina Vilijamsa, izazvala je izvesnu zabunu na društvenim mrežama, gde je jedan broj korisnika, posebno Britanaca, požurilo da oda počast Robiju Vilijamsu, britanskom pop pevaču i bivšem frontmenu grupe "Take That".

Obožavateljke Robija Vilijamsa su na svojim Fejsbuk stranicama odmah postavile video snimak pesme "Angels" uz srceparajuće poruke. Zvanična Fejbuk stranica pevača još od ranog jutra bila je preplavljena "RIP" porukama.

Ova "suzna" lavina nije ostavila ravnodušnim ni sve one koji su odmah shvatili da je posredi greška, pa je tako jedan od korisnika Tvitera napisao na svom nalogu: "Jadni Robi Vilijams, već satima prima izraze saučešća".

Slična konfuzija dogodila se i prilikom smrti Nelsona Mandela. Bivšeg južnoafričkog predsednika i borca protiv aparthejda su mnogi tada pobrkali sa američkim glumcem Morganom Frimenom koji ga je tumačio na filmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track